Cocktail workshop Amsterdam Vrijgezellenfeest/Bedrijfsuitje

Cocktail workshop Amsterdam

 

Boek nu uw Cocktail Workshop in Amsterdam tijdens deze waanzinnige september actie! Tijdens de maand september ontvangt u maar liefst 40% korting op onze cocktail workshops. Nu voor maar              € 18,50 p.p.!

Cocktail workshop Amsterdam

U kunt zich aanmelden voor deze actie op de volgende dagen:

 • Zondag 16 september 16.00-17.00 ( Boek nu )
 • Maandag 24 september 19.00-20.00 ( Boek nu)
 • Zondag 9 september 16.00-17.00 ( Volgeboekt )
 • Maandag 10 september 19.00-20.00 ( Volgeboekt )

De cocktail workshops van Shake and Serve Amsterdam vinden plaats bij Bar Café LOUIS DAVIDS, in de Amsterdamse Rivierenbuurt. In dit gezellige Amsterdamse café, dichtbij de Pijp, kunt u genieten van een uur durende cocktail workshop onder leiding van onze professionele cocktailshakers. U leert 2 cocktails shake waar u uiteraard zelf van kunt genieten. Daarnaast leert u de fijne kneepjes van het cocktailvak. Wij hanteren geen minimum aantal deelnemers dus u kunt altijd boeken. De cocktail workshops van Shake and Serve Amsterdam vinden plaats tijdens Cocktail Nights. Dit betekent korting op de gehele cocktailkaart van Bar Café LOUIS DAVIDS. Zo kunt u de gehele avond genieten van onze cocktails!

 • Onze Cocktail workshop duurt 1 uur
 • De Cocktail workshop bestaat uit 2 cocktails
  • U kunt ook alcoholvrije cocktails bestellen
 • Cocktail workshop kost € 18,50 p.p. inclusief BTW, tijdens de september actie
  • Deze Cocktail workshops kosten normaal € 30,- p.p. inclusief BTW.
 • Alle Cocktail workshop vinden in groepen plaats, op bovenstaande dagen, met een maximum deelnemersaantal van 25 personen
 • Uw Cocktail workshop dient vooraf te worden geboekt
 • Alle Cocktail workshops vinden plaats bij Bar Café LOUIS DAVIDS 
  • U kunt hier voor de deur parkeren
  • U kunt hier eten en borrelen

Shake and Serve Amsterdam nodigt u graag uit voor onze cocktail workshops in Amsterdam. Boek nu!

 

Cocktail workshop Vrijgezellenfeest 

Shake and Serve Amsterdam verzorgt al jaren gezellige cocktail workshops die een ideale activiteit vormen voor een vrijgezellenfeest. Leuke bartenders leggen u op een interactieve manier uit hoe u de beste cocktails bereidt. Bar Café LOUIS DAVIDS is tevens een perfect locatie voor een vrijgezellenfeest. Met gezellige muziek op de achtergrond en de mogelijkheid om heerlijke hapjes te bestellen. Daarnaast kunt u in de zomer gebruik maken van het terras! Er zijn diverse opties mogelijk qua cocktail workshops. Zo heeft Shake and Serve Amsterdam cocktail workshops maar bijvoorbeeld ook gin & tonic workshops. Tevens kunt u de duur van de workshop en het aantal cocktails aanpassen indien gewenst. Mocht u interesse hebben in onze workshop dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Boek nu!

 

Cocktail workshop Bedrijfsuitje

Bar Café LOUIS DAVIDS leent zich ideaal voor een leuk bedrijfsuitje. U kunt bijvoorbeeld een diner combineren met een cocktail workshop. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Shake and Serve Amsterdam geeft u de mogelijkheid om uw cocktail workshop in te richten als een teambuilding activiteit. Op deze manier wordt uw gehele team gemotiveerd om samen aan de slag te gaan op een interactieve manier. U leert van alles over de geschiedenis van de cocktail en de diverse technieken die komen kijken bij het cocktailvak. Daarnaast kun u van alles leren over de laatste cocktailtrends. Heeft u wel eens nagedacht over een Whisky workshop? Ook hiervoor kunt bij ons terecht!

Boek nu!

 

 

OFFERTE AANVRAGEN