Cocktail workshop bedrijfsuitje

Cocktail workshop Bedrijfsuitje

Boek nu uw cocktail workshop voor uw bedrijfsuitje voor maar € 25,- p.p. ex btw. Deze leuke teambuilding activiteit duurt 2 uur en bestaat uit 3 cocktails. Onze cocktail workshops zijn populaire bedrijfsuitjes vanwege de professionele begeleiding en sfeervolle locaties. Want wij bieden u 4 unieke locaties voor uw bedrijfsuitje in het hartje van Amsterdam. Daarnaast verzorgt Shake and Serve Amsterdam cocktail workshops voor personeelsuitjes door heel Nederland. Bovendien kunt u voor al uw bedrijfsuitjes en teamuitjes een diner boeken op onze locaties. Ook kunt u hapjes bestellen voor tijdens de cocktail workshop. Verder biedt iedere locatie weer haar eigen pluspunten. Zoals de mogelijkheid de cocktail cursus in de buitenlucht te volgen. Of uw bedrijfsuitje te organiseren op een dakterras met een waanzinnig uitzicht over Amsterdam. Bovendien denken wij graag mee welke teambuilding elementen wij kunnen toevoegen aan uw bedrijfsuitje. Boek nu uw cocktail workshop voor uw teamuitje! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Cocktail workshop bedrijfsuitje

Cocktails maken tijdens uw bedrijfsuitje

Cocktail workshops zijn ideaal voor een bedrijfsuitje. Want het is een leuke informele manier van teambuilding. Daarnaast is de locatie voor de cocktail workshop belangrijk. Het West-Indisch Huis is een perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje. Want het West-Indisch huis biedt u bijvoorbeeld aparte ruimte voor uw cocktail workshop. De locatie ligt in het centrum van Amsterdam. Met mooi weer kunt u de cocktail cursus zelfs buiten volgen. Daarnaast kunt u heerlijk dineren met verschillende menu keuzes en diverse wijnarrangementen. Het West-Indisch Huis is een rijksmonument met een statige uitstraling. En u kunt hier met zowel kleine als grote groepen terecht. Bovendien leent het West-Indisch Huis zich ideaal voor meerdere activiteiten voor uw bedrijfsuitje. Boek nu uw cocktail workshop voor uw bedrijfsuitje bij het West-Indisch Huis!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

cocktail workshop bedrijfsuitje

Cocktail Cursus voor uw Teamuitje

Naast het West-Indisch Huis biedt Shake and Serve Amsterdam u nog een aantal mooie locaties voor uw teamuitjes. Zo kunt u een cocktail cursus volgen bij het Moxy Hotel in de Houthavens van Amsterdam. Deze locatie biedt u zelfs de mogelijkheid om het dakterras te gebruiken voor uw bedrijfsuitje. En zo kunt u genieten van een waanzinnig uitzicht over Amsterdam! Bovendien kunt u heerlijk dineren in het Lars Restaurant. Als u een bedrijfsuitje organiseert en u opzoek bent naar een cocktail workshop, dan kunt u zowel met kleine als grote groepen terecht. Daarnaast kunt u bij het Moxy hotel meerdere activiteiten boeken voor uw personeelsuitje of teamuitje. Shake and Serve Amsterdam ontvangt u graag in dit hippe hotel! Wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Cocktail workshop teamuitje

Personeelsuitjes en Cocktail Workshops

Ben u opzoek naar een gezellige locatie voor uw personeelsuitje? Bij Pong House of Ping kunt een cocktail workshop boeken in combinatie met Pingpong, karaoke en street food. Deze trendy combinatie van cocktails en gerechten is een unieke ervaring. Als u een bedrijfsuitje of personeelsuitje organiseert dan is een cocktail workshop bij Pong House of Ping een hele goede keuze. De locatie is goed te bereiken en heeft een heerlijk terras. Ervaar de gastvrijheid van Pong House of Ping en boek nu uw cocktail workshop voor uw bedrijfsuitje. Wilt u meer informatie over cursus locaties in Amsterdam? Lees dan hier verder!

Cocktail workshops voor bedrijfsuitjes in heel Nederland

U kunt de cocktail workshops voor uw bedrijfsuitje door heel Nederland boeken. Wij verzorgen cocktail workshops op iedere gewenste locatie. Bovendien hoeft u nergens naar om te kijken, want Shake and Serve Amsterdam regelt alles van A tot Z. Ook voor deze cocktail workshops kijken wij graag met u mee naar de teambuilding mogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden voor cocktail workshops op uw bedrijfsuitje op iedere gewenste locatie in Nederland.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering