Cocktail workshop Utrecht / Boek nu!

Shake and Serve is de cocktail cateraar van Utrecht. Wij verzorgen cocktail workshops voor de zakelijke en particuliere markt. Wij werken in de stad Utrecht, maar ook bedienen wij de provincie Utrecht en daar buiten. Graag begeleiden wij u bij de perfecte invulling van uw bruiloft, feest, opening of bedrijfsevenement.

Cocktail workshop Utrecht

Gedurende onze cocktail workshop leren u en uw gasten de perfecte cocktail te bereiden. In 2 uur tijd nemen we de basisprincipes van cocktailshaken onder de loep. We leren u een aantal basis technieken, zodat u in no time de heerlijkste cocktails zult ervaren. Kijkt u alvast even ons portfolio voor een indruk van onze diensten.

Echte Cocktail workshop Utrecht

Als cocktail cateraar in Utrecht werken wij ook met typische Utrechtse partners en locaties. Hierdoor wordt onze cocktail workshop nog persoonlijker.
Zo zijn wij preferred supplier van TivoliVredenburg op het gebied van cocktail catering. Hebben wij cocktailbars en cocktail catering verzorgd in opdracht van Licor 43 tijdens premieres in het Beatrix Theater.

Tijdens Het Nederlands Film Festival hebben wij diverse cocktailbars verzorgd op het Filmbal.

10582829_838333076210751_3751051950495430549_o

Onze cocktail workshop Utrecht kan gegeven worden op lokatie, thuis of op kantoor. Graag denken wij mee over bijzondere en passende locaties in Utrecht of omgeving.

De beste cocktailshakers bij uw cocktail workshop Utrecht

Shake and Serve werkt louter met de crème de la crème – zowel qua materialen, ingrediënten als bartenders. Onze cocktailshakers kenmerken zich door hun gastvrijheid, kennis en creativiteit.

Tijdens de cocktail workshop Utrecht ontzorgen wij u, zodat u en uw gasten optimaal kunnen genieten. Wij dragen zorg voor cocktailkaarten, glaswerk, alle ingrediënten, vakkundige bartenders en (eventueel) mobiele cocktailbars.

Doordat wij vaak maatwerk leveren zijn wij zeer flexibel. We denken graag mee om van uw event een memorabele dag of avond te maken.

Cocktail workshop Utrecht?

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvend voorstel ontvangen?
Als u een kort bericht achterlaat nemen wij snel contact met u op. We presenteren een passend voorstel graag tijdens een persoonlijke kennismaking.

Vraag een offerte op
OFFERTE AANVRAGEN