Gin proeverij met 1689 Gin / Boek nu onze actie!

Gin proeverij met 1689 Gin

Boek nu onze unieke Gin proeverij met 1689 Gin. Voor slechts € 30,- p.p. inclusief btw leer je alles over 1689 Gin en haar geschiedenis. Tijdens de 2 uur durende gin workshop leer je om 3 Gin cocktails te maken met de bijbehorende tips & tricks. Want welke garnering en welke tonic past nu eigenlijk het beste bij deze oer Hollandse gin? En ben jij een fan van een 1689 Gin & Tonic of maak jij liever een klassieke Bramble? Bovendien kunnen we niet om de rijke geschiedenis heen van deze trendy gin. Het recept is namelijk gebaseerd op het recept van Willen van Oranje! Leer dus alles over de herkomst van deze gin en de speciale band tussen Nederland en Groot-Brittanië. Je kunt de workshop overal boeken! Wil je graag meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.

Vraag vrijblijvend een offerte op

1689 Pink Gin

1689 Gin en haar geschiedenis

Nederland en Engeland kennen een rijke geschiedenis samen. Zo ook als het aankomt op Gin! Tijdens onze gin workshop behandelen wij namelijk ook de geschiedenis van Gin en specifiek de geschiedenis van 1689 Gin. Want wist je dat Gin eigenlijk Nederlandse “roots” heeft? Het is afgeleid van Genever, dat vroeger met een “G” werd geschreven. Tijdens de 30-jarige oorlog kwamen de Engelsen met deze “Dutch Courage” in aanraking. En zodoende werd Genever meegenomen naar Engeland. De oprichters van 1689 Gin hebben vele dagen doorgebracht in de Londense bibliotheek. Opzoek naar het recept van Willem van Oranje uit 1689. Ze hebben een schat aan informatie gevonden over dit eeuwenoude Gin receptuur. En zo werd dit receptuur herboren onder de naam 1689 Gin. Een prachtig verhaal dat eeuwen terug gaat en van alles uitlegt over de botanische kruiden die gebruikt worden in deze unieke Gin. Uiteraard belangrijke informatie om tot een perfect gebalanceerde Gin cocktail te komen! 

Vraag vrijblijvend een offerte op

1689 Gin Proeverij

Gin workshops met 1689 Gin

De 1689 Gin workshops zijn een unieke kans om alles te leren over deze trendy gin. Je krijgt de mogelijkheid om beide soorten 1689 gin te proeven. En daarna gaan we er natuurlijk 3 heerlijke Gin & Tonics of Gin cocktails mee maken. Shake and Serve Amsterdam is trots op deze samenwerking met 1689 gin. Samen geven wij de mogelijkheid om deze workshop in het hele land te volgen. Neem gerust contact met ons op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn! Wil je graag een fles 1689 Gin kopen? Bekijk dan de website van 1689 gin.

Wil je Shake and Serve Amsterdam graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Ook interessant!

Cocktailworkshop Amsterdam

Gin & Tonic bar op locatie

OFFERTE AANVRAGEN