Cocktail workshop vanaf 2 personen

Cocktail workshop vanaf 2 personen

Boek nu een cocktail of gin & tonic workshop vanaf 2 personen! 

Shake and Serve Amsterdam biedt Open Workshops aan in Amsterdam en Utrecht. Deze Open Workshops bieden de mogelijkheid om cocktail workshops te volgen als je met 2 of meer personen bent. Ideaal voor een gezellige date avond of om aan iemand cadeau te doen. De Open Workshops  geven wij minimaal 3x per week. En de Open Workshops vinden altijd plaats! Er is geen minimum aantal deelnemers nodig. Onze workshops duren 2 uur en bestaan uit 3 heerlijke cocktails of gin & tonics.

Koop nu jouw kaartjes voor de cocktail of gin & tonic workshops.

Koop nu jouw kaartjes

Cocktail workshop cadeau geven

De cocktail workshops van Shake and Serve Amsterdam zijn het ideale cadeau. Perfect als verjaardagscadeau of voor een presentje voor een collega die afscheid neemt. Bovendien is het een romantische workshop voor Valentijnsdag of voor een gezellig avondje uit. Uiteraard kun je op al onze locaties in Amsterdam en Utrecht ook gezellig blijven dineren en aanschuiven bij onze cocktailbar! De cadeaubonnen voor de Open Workshops kun je kopen met het cadeau icoontje op deze website. Deze bevind zich rechts onderin op deze pagina. Heb je vragen over de Open workshops of over het aanschaffen van cadeaubonnen? Neem dan contact op met onze vestiging in Amsterdam.

Perfect vriendenuitje voor 3 of 4 personen in Amsterdam of Utrecht

Uiteraard ben je ook welkom als je met meer dan 2 personen wilt deelnemen aan onze Open cocktail workshops. Zo zijn onze workshops ook ideaal als je met een paar vriendinnen of collega’s wilt borrelen. Per cocktail cursus doen er maximaal 25 personen mee. Dus de groepen worden niet te groot. Maar hierdoor kun je altijd een aantal kaartjes kopen als je met 3 of 4 personen wilt deelnemen aan onze cocktail workshops. De Open cocktail en gin & tonics workshops  in Amsterdam geven wij bij Pong House of Ping. Deze geweldige locatie in Amsterdam West is perfect voor een gezellige avond. Kaartjes voor Pong House of Ping kosten € 34,50 per kaartje. Cadeaubonnen voor Open workshops in Amsterdam kosten € 34,50 per cadeaubon. Vergeet niet een reservering te maken als je graag wilt blijven eten of cocktails blijft drinken bij Pong House of Ping.

Als je graag een Open cocktail of gin & tonic workshop in Utrecht wilt volgen dan kan dat bij Bar Kitchen Danel of bij Restaurant De Zagerij. Bar Kitchen Danel is een unieke brasserie en bevindt in Tivoli Vredenburg, midden in het centrum van Utrecht. Het ligt 2 minuten lopen van Utrecht Centraal Station! De open workshops in Utrecht zijn alleen te boeken in combinatie met een hapjespakket. Dit is een smaakvol en creatieve samenstelling van verschillende hapjes. Uiteraard is dit ook als een vega arrangement te bestellen. Dit kan ter plekke worden aangegeven. De kaartjes voor de open workshop in Utrecht kosten daarom € 42,- per kaartje. De cadeaubonnen voor de workshops in Utrecht kosten € 42,50 per cadeaubon. De cadeaubonnen zijn rechts onderin de pagina te bestellen. Kaartjes kun je via onderstaande link kopen.

Heb je wellicht nog vragen? Neem dan contact op met Shake and Serve Amsterdam

Koop nu jouw kaartjes

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering