Cocktailbar op locatie

cocktailbar op locatie

Op zoek naar een stijlvolle cocktailbar voor uw event? Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Cocktailbar op locatie

Boek nu uw cocktailbar op iedere gewenste locatie. Met onze mobiele cocktailbars kunnen wij u van de lekkerste cocktails voorzien. Of het nu een stand op een beurs betreft of een privéfeest bij u thuis, onze stijlvolle cocktailbars passen bij ieder evenement. Met de cocktailbar op locatie van Shake and Serve wordt alles voor u geregeld, van A tot Z. Zo hoeft u nergens naar om te kijken en kunt u genieten van uw evenement.

De cocktailbar op iedere gewenste locatie
Ieder evenement verdient een cocktailbar met een perfecte service. Onze cocktails worden voor u bereid met passie en zorg. Wij bereiden onze cocktails met verse en hoogwaardige ingrediënten uit de gehele wereld. Hierdoor kunt u uw gasten verwennen met de perfecte cocktail. Als u een cocktailbar op locatie boekt dan heeft u keuze uit diverse mobiele cocktailbars. Deze mobiele cocktailbars passen bij ieder evenement, zowel qua stijl als formaat. Zodoende kunt u onze cocktailbar boeken voor iedere gewenste locatie in de Benelux en daarbuiten.

De cocktails op locatie
Shake and Serve geeft u de gelegenheid om uw eigen cocktailkaart samen te stellen. Met de cocktails op locatie van Shake and Serve heeft u keuze uit een enorm assortiment. Maar u kunt uiteraard met al uw suggesties bij ons terecht. Daarnaast denken wij graag met u mee op het gebied van signature cocktails. Deze cocktails worden voor uw evenement ontwikkeld en passen volledig binnen uw thema. Boek nu uw cocktails voor uw locatie en ervaar zelf de kwaliteit en professionaliteit van Shake and Serve.

De barman en de cocktailshaker inhuren
De cocktailbar op locatie van Shake and Serve voorziet in de meest gepassioneerde en representatieve cocktailshakers. Ons team van bartenders is zorgvuldig geselecteerd en getraind. Zij zorgen ervoor dat uw gasten kunnen genieten van pure gastvrijheid. De juiste barman inhuren voor uw evenement is de sleutel voor succes! Boek nu een cocktailbar op locatie en maak kennis met onze professionele barmannen en barvrouwen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


 

 

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering