Duurzaam & Groen

Duurzaam & Groen 

Indien u een cocktailbar op locatie boekt bij Shake and Serve Amsterdam dan kiest u voor een duurzame partner. Ten eerste doen wij alle plastic rietjes in de ban! Zo proberen wij ons steentje bij te dragen aan het milieu. Ten tweede werken wij zoveel mogelijk met biologische, fairtrade ingrediënten van de beste kwaliteit. Doordat wij deze ingrediënten zo efficiënt mogelijk inkopen voorkomen wij onnodige verspilling. Lees verder wat wij doen voor ons milieu.

Bamboe & Papieren rietjes

Shake and Serve Amsterdam serveert uw cocktails op locatie met Bamboe rietjes of Papieren rietjes. Zodoende proberen wij bij te dragen aan het verkleinen van de plastic zee. Want op jaarbasis scheelt dit te vele tienduizenden plastic rietjes die zodoende niet in het afval terecht komen. Ook bij het inkopen van de Bamboe rietjes en Papieren rietjes letten wij op herkomst van de materialen. Daarnaast serveren wij onze cocktails op locatie niet standaard met een servetje. Want dit scheelt op jaarbasis een flinke hoeveelheid afval. 

Fairtrade & Biologische Cocktails

Onze cocktails op locatie worden bereidt met A-klasse ingrediënten. Bovendien worden deze ingrediënten zorgvuldig ingekocht. Zo selecteren wij bijvoorbeeld zo veel mogelijk onbespoten fruit en kruiden die tevens biologisch worden verbouwd. Onze specerijen komen uit landen waar boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Zodoende werken wij haast alleen maar met fairtrade producten. Daarnaast produceren wij zelf onze ijsblokjes en dit gebeurt aan de hand van zeer energiezuinige machines. 

Afvalscheiding

Ten slotte is het voor ons bijzonder belangrijk dat ons afval netjes gescheiden wordt. Zoals u zich wellicht kunt voorstellen brengt het shaken van cocktails nu eenmaal afval met zich mee. Desalniettemin sorteren wij het glaswerk, papier en groenafval en dit wordt door een gespecialiseerde afvalverwerker opgehaald en gerecycled. Op deze manier neemt Shake and Serve Amsterdam zoveel mogelijk haar verantwoordelijkheid voor het milieu en voor een groene toekomst!

Boek nu uw cocktails op locatie bij een duurzame cocktail cateraar!

Vraag vrijblijvend een offerte op

Wilt u ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering