Cocktail workshop / Cocktail cursus

Cocktail workshop Amsterdam

Leer de fijne kneepjes van het cocktailvak!

Cocktail workshops

Shake and Serve beschikt over een aantal mooie locaties voor cocktail workshops met de perfecte ambiance. Zo kunt u in Maastricht terecht bij Mr. Smith in het hart van de stad. Onze vestiging in Amsterdam kent sinds een aantal jaren een innige samenwerking met diverse gezellige locaties in het hart van Amsterdam.

Cocktail workshops Amsterdam

Maar Shake and Serve Amsterdam biedt meer locaties voor uw cocktail workshops in Amsterdam. Zo kunt u een cocktail workshop volgen bij het West-Indisch Huis, een prachtig rijksmonument in het centrum van Amsterdam. Hier kunt u uw cocktail workshop tevens combineren met een heerlijk diner of met hapjes. Daarnaast kunt u uw cocktail workshop in Amsterdam volgen bij Pong House of Ping. Dit hippe concept in Amsterdam-West biedt een perfecte combinatie tussen gezelligheid en een aantal leuke activiteiten voor teambuilding. Zoekt u een fantastisch uitzicht over Amsterdam? Boek dan uw cocktail workshop bij MOXY Hotel Amsterdam in het Westelijk Havengebied. U kunt hier met grote groepen terecht en gebruik maken van een prachtig dakterras!  Tenslotte bieden wij u een echte Amsterdamse bar in Amsterdam-Zuid. Bar-Café Louis Davids is de ideale plek voor een cocktail workshop tijdens een vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest. Ook hier kunt u een lekker hapje eten of wellicht nog een drankje doen na de cocktail workshop!

Professionele cocktail workshops met Fun!

Met een aantal basis technieken, de juiste ingrediënten en lekkere recepten serveert u in no time de heerlijkste cocktails. Tijdens een twee uur durende cocktailworkshop brengt Shake and Serve u de basisbeginselen van het cocktailvak bij. Wij ontvangen u tijdens de cocktailworkshop met een cocktail. We nemen u mee terug naar de oorsprong van de cocktail, u maakt kennis met een aantal cocktailtechnieken en de kunst van het cocktailshaken. Daarna gaat u zelf aan de slag. Onder professionele begeleiding bereidt en garneert u zelf een aantal heerlijke cocktails. Om vervolgens volop te genieten van uw eigen creaties.

Tijdsduur workshop:
2 uur

Inclusief:
Dranken, materialen, diverse fruitsoorten,
bartenders afhankelijk van het aantal deelnemers.

Aantal cocktails:
3 stuks

Aantal deelnemers:
Vanaf 10 personen

Shake and Serve kan ook cocktailworkshops bij u thuis, uw bedrijf of evenementenlocatie verzorgen. Wij beschikken over diverse professionele, mobiele cocktailbars die overal te plaatsen zijn. Wij nemen alle ingrediënten, glaswerk en drank mee om de perfecte cocktail voor u te maken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Door74

Cocktail Cursus Amsterdam

 

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering