Cocktailworkshop

Leer de fijne kneepjes van het cocktailvak!

Shake and Serve beschikt over een aantal mooie workshop locaties met de perfecte ambiance. Zo kunt u in Maastricht terecht bij Mr. Smith in het hart van de stad. Onze vestiging in Amsterdam kent sinds kort een innige samenwerking met Nederlands beste cocktailbar, Door 74. Deze unieke bar in hartje Amsterdam vormt onze locatie voor uw workshops!
Shake and Serve: iedereen kan het. Met een aantal basis technieken, de juiste ingrediënten en lekkere recepten serveert u in no time de heerlijkste cocktails. Tijdens een twee uur durende cocktailworkshop brengt Shake and Serve u de basisbeginselen van het cocktailvak bij. Wij ontvangen u tijdens de cocktailworkshop met een cocktail. We nemen u mee terug naar de oorsprong van de cocktail, u maakt kennis met een aantal cocktailtechnieken en de kunst van het cocktailshaken. Daarna gaat u zelf aan de slag. Onder professionele begeleiding bereidt en garneert u zelf een aantal heerlijke cocktails. Om vervolgens volop te genieten van uw eigen creaties.

Tijdsduur workshop:
2 uur

Inclusief:
Dranken, materialen, diverse fruitsoorten,
bartenders afhankelijk van het aantal deelnemers.

Aantal cocktails:
3 stuks

Aantal deelnemers:
Vanaf 10 personen

Shake and Serve kan ook cocktailworkshops bij u thuis, uw bedrijf of evenementenlocatie verzorgen. Wij beschikken over diverse professionele, mobiele cocktailbars die overal te plaatsen zijn. Wij nemen alle ingrediënten, glaswerk en drank mee om de perfecte cocktail voor u te maken.

Door74

OFFERTE AANVRAGEN