Cocktail Catering Alkmaar / Boek nu!

Cocktail Catering Alkmaar

Zoekt u een Cocktail Cateraar in Alkmaar? Hoewel Shake and Serve Amsterdam niet direct in Alkmaar is gevestigd, hebben wij wel een Cocktail Catering Alkmaar concept. Want Shake and Serve Amsterdam verzorgd met regelmaat Cocktail Catering in Alkmaar en omgeving. Ons concept bestaat uit de lekkerste cocktails op locatie met een stijlvolle bar en professionele barmannen.  Daarnaast heeft Shake and Serve Amsterdam reeds 13 jaar ervaring op het gebied van cocktailbars op iedere gewenste locatie. Organiseert u binnenkort een evenement in Alkmaar en wilt u uw gasten verwennen met iets anders dan bier of wijn? Boek dan nu uw cocktail catering! Wij serveren uw gasten de lekkerste Mojito’s, Pinã Colada’s en Cosmopolitans! Bovendien bieden wij u een keuze uit een zeer uitgebreide cocktailkaart. Met het cocktail catering Alkmaar concept hoeft u nergens meer naar om te kijken. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail Catering Alkmaar

Cocktails op uw locatie in Alkmaar? Boek onze Cocktail Catering!

Heeft u binnenkort een bedrijfsevenement, een bruiloft of gewoon iets anders te vieren? Dan kunnen cocktails niet ontbreken! Met het cocktail catering Alkmaar concept verzorgen wij alles op maat. Zo kunt u kiezen uit verschillende stijlvolle cocktailbars die bemand worden door vlotte en getrainde bartenders. Deze professionele barmannen en vrouwen serveren heerlijke cocktails in bijpassend glaswerk. Kortom, Shake and Serve Amsterdam verzorgt alles voor u, zo hoeft u nergens naar om te kijken. Daarentegen adviseren wij u graag over uw cocktailkaart en overleggen wij met u hoeveel cocktails u wilt serveren. Bovendien kunnen wij altijd met u meedenken indien u een thema heeft voor uw evenement. Wellicht wilt u een Martini bar of een Gin & Tonic bar. Wij denken graag met u mee. Boek nu uw Cocktail Catering voor uw locatie in Alkmaar!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktailtips voor Alkmaar

Alkmaar, Prachtstad! Met haar grachten en eeuwenoude panden is het een stad met charme. En u kunt overal genieten van de plaatselijke horeca. U vind er zelfs een Biermuseum en het Hollands Kaasmuseum. Daarnaast zijn er een aantal leuke plekken om goede cocktails te drinken. Zo kunt u genieten van heerlijke cocktails bij Mojo’s aan het Waagplein in Alkmaar. Of wellicht past het gezellige Hotel & Restaurant WOLF goed bij uw ideale avond in Alkmaar. Ook hier kunt een u terecht voor heerlijke cocktails. Veel plezier!

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering