Cocktail Catering Almere / Cocktailbar

Cocktail Catering Almere

Boek nu het Cocktail Catering Almere concept voor uw evenementen en feesten. Hiermee boekt u een geheel verzorgde cocktailbar op locatie in Almere en omgeving. Met onze Cocktail Catering zorgen wij voor een moderne bar, getrainde bartenders en de lekkerste cocktails. U hoeft nergens naar om te kijken. Shake and Serve Amsterdam is daarnaast flexibel met spoedaanvragen en specifieke wensen. Zo kunt u bij ons terecht om cocktails af te stemmen op een bepaald thema. Of wellicht is het gewenst om allergie-vrije cocktails te serveren. Kortom, wij denken graag met u mee en ons team staat voor u klaar! Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail Catering Almere

Cocktailbar in Almere? Boek onze Cocktail Catering!

Met de Cocktail Catering van Shake and Serve Amsterdam weet u zeker dat u niet mis grijpt. Met 13 jaar ervaring in de hele Benelux en soms daarbuiten, heeft u een betrouwbare partner voor uw evenement. Daarnaast werkt Shake and Serve Amsterdam met een volledig verzorgd Cocktail Catering concept. Dit maakt het voor u bijzonder eenvoudig. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor de catering van bier, fris & wijn. Wij bieden namelijk meer concepten aan dan alleen maar cocktailcatering. Wilt u weten wat wij nog meer aanbieden? Bekijkt u dan deze link. Heeft u binnenkort een evenement in Almere en bent u opzoek naar Cocktail Catering of Dranken Catering? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail catering Almere

Cocktailtips Almere

Zoekt u wellicht naar een leuke cocktailbar in Almere? Hier vind u een aantal goede en gezellige Cocktailbars die u een top avond kunnen bezorgen. Geniet van heerlijke Mojito’s, Pina Colada’s of Gin & Tonics! Vooral La Cubanita Almere is een echte aanrader. Bovendien kunt hier perfect genieten van bijpassende Tapas. Neem gerust contact met ons op als u nog meer tips zoekt voor Cocktailbars in Almere.

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering