Cocktail Catering Amersfoort / Boek nu!

Cocktail Catering Amersfoort

Bent u opzoek naar Cocktail Catering in Amersfoort? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij serveren u de lekkerste Mojito’s, Caipinrinha’s, Cosmopolitans en alle andere klassiekers! Met ons complete Cocktail Catering concept kunt u uw evenement in Amersfoort tot een echt succes maken. Daarnaast haalt u een ervaren en betrouwbare partner in huis met Shake and Serve Amsterdam. Met 13 jaar ervaring en liefde voor ons vak verzorgen wij een stijlvolle cocktailbar voor u op locatie. Bovendien zijn wij heel flexibel en staan wij voor u klaar indien u graag advies wenst. Lees hieronder verder wat de mogelijkheden zijn en hoe wij u van dienst kunnen zijn! Wilt u graag ons Cocktail Catering Amersfoort concept boeken? Vraag dan vrijblijvend een offerte op!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail Catering Amersfoort

Feest in Amersfoort? Boek nu uw Cocktail Catering!

Organiseert u binnenkort een feest of evenement in Amersfoort? Boek dan nu uw Cocktail Catering op locatie. Met de cocktail catering van Shake and Serve Amsterdam kunt u overal in Amersfoort terecht. Vanuit onze mobiele bars kunnen wij iedere gewenste cocktail op iedere gewenste plek serveren. Ons all-in concept zorgt ervoor dat u nergens naar om hoeft te kijken. Zo verzorgen wij een stijlvolle cocktailbar met professionele bartenders en de lekkerste cocktails. Deze cocktails worden bereidt met eersteklas ingrediënten. Wij werken met Biologische producten die iedere dag vers worden geleverd. Bovendien zijn onze bartenders ware gastheren voor uw gasten. Daarnaast zijn ze uiterst professioneel en vakkundig. Kortom, als u onze Cocktail Catering boekt dan weet u zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktailbars in Amersfoort

Zoekt u naast Cocktail Catering in Amersfoort ook een leuke Cocktailbar waar u naartoe kunt? Bekijk dan onze tips! The Secret Service is zo’n cocktailbar waar je een keer geweest moet zijn. Zijn serveren hier goede Mai Tai’s, Negroni’s en Manhattans. De presentatie van de cocktails is een genot om naar te kijken! Ook Muziekcafé Miles is een goede plek voor een ongedwongen sfeer en lekkere cocktails. Bestel hier eens de Sour of een klassieke Mojito! Veel plezier!

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering