Cocktail Catering Apeldoorn / Boek nu!

Cocktail Catering Apeldoorn

Zoekt u de lekkerste Cocktails voor uw evenement in Apeldoorn? Boek dan nu onze Cocktail Catering. Het Cocktail Catering concept van Shake and Serve Amsterdam kunt u boeken op iedere gewenste locatie in Apeldoorn. Bovendien voorziet ons concept in alle aspecten die belangrijk zijn voor een succesvolle cocktailbar. Professionele bartenders, een stijlvolle bar en de lekkerste cocktails. Leg uw gasten in de watten met onze creatieve cocktails en maak zo uw evenement tot een gegarandeerd succes! Lees verder over de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan. Boek nu uw Cocktail Catering voor uw evenement in Apeldoorn. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail Catering Apeldoorn

Cocktailbar huren in Apeldoorn

Als u een evenement organiseert dan zoekt u naar ervaren partners. Shake and Serve Amsterdam is een betrouwbare partner voor uw Cocktail Catering in Apeldoorn. Met 13 jaar ervaring zetten wij een geweldige cocktailbar voor u neer. Met onze cocktail catering voor de stad Apeldoorn boekt u een totaalpakket. U kunt kiezen uit cocktailbars met diverse maten en kleuren. Deze cocktailbars zijn mobiel en inzetbaar op iedere gewenste locatie in Apeldoorn. Daarnaast zorgen onze representatieve bartenders ervoor dat uw gasten de lekkerste cocktails geserveerd krijgen. Hiervoor nemen wij alles mee! Dranken, ijs, vers fruit en stijlvol glaswerk. U hoeft nergens naar om te kijken. Bovendien kunt u bij ons kiezen uit een bijzonder groot aanbod van cocktails. Kortom, voor ieder wat wils en alles wordt voor u geregeld. En dit alles tegen een betaalbare prijs!  

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktailkaart voor uw Cocktail Catering in Apeldoorn

Welke cocktails gaat u serveren voor uw evenement in Apeldoorn? Vaak is de keuze uitgebreid. Zo ook bij ons. Wij hebben diverse concepten voor uw Cocktail Catering ter plekke. Zo kunt u Champagne cocktails boeken voor uw cocktailbar. Denk aan een Kir Royal, een Bellini of een Royal Mojito. Stijlvol voor bijvoorbeeld een Nieuwjaarsborrel. Of wellicht bent u opzoek naar een thema bar zoals een beach cocktailbar. Met heerlijke Pina Colada’s, Caipirinha’s en natuurlijk de Sex on the Beach. Bovendien bieden wij een enorm assortiment aan Gin & Tonics. Want als het op Gin & Tonics aan komt dan is Shake and Serve Amsterdam de echte specialist! Bent opzoek naar specifieke cocktails? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor uw klaar. Evenement in Apeldoorn? Boek nu onze cocktailbar met een uitgebreide Cocktail keuze!

Tips voor Cocktailbars in Apeldoorn

Zoekt u een leuke cocktailbar in Apeldoorn? Ga dan eens kijken bij Mangú Apeldoorn! Zij serveren de lekkerste Tequila Sunrise. Daarnaast kunt u heerlijke tapas bestellen voor bij uw cocktails. Kortom, het recept voor een gezellige avond uit!

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering