Cocktail Catering Den Haag / Boek nu!

Cocktail Catering Den Haag

Bent u opzoek naar Cocktail Catering in Den Haag? Dan bent u bij Shake and Serve Amsterdam aan het juiste adres. Ten eerste omdat Shake and Serve Amsterdam al 13 jaar ervaring heeft op het gebied van Cocktail Catering. Ten tweede omdat wij in alles voorzien voor uw cocktailbar. Kortom, u hoeft nergens naar om te kijken en u gaat in zee met een ervaren Cocktail Cateraar. Daarnaast is Shake and Serve Amsterdam een bekende op het gebied van Cocktail Catering in de stad Den Haag. Heeft u binnenkort een evenement in Den Haag of omstreken? Laat het ons dan gerust weten. U kunt hieronder ook direct een vrijblijvende offerte opvragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail Catering Den Haag

Première Billy Elliot Circustheater Den Haag

Den Haag & Shake and Serve Amsterdam

Den Haag is een stad waar Shake and Serve Amsterdam regelmatig Cocktail Catering verzorgd. Zoals u hierboven kunt zien voorzien wij bijvoorbeeld premières van cocktails in het Circustheater. Daarnaast werken wij graag samen met het Zuiderstrandtheater. Ook hier verzorgen wij regelmatig Cocktail Catering op evenementen zoals Wanderlust. Verder kunt u ons regelmatig tegen komen bij Spaces Den Haag in de Rode Olifant. Bovendien voorzien wij naast de zakelijke markt ook vele particuliere in de omstreken van Den Haag van Cocktail Catering. Zo verzorgen wij regelmatig Cocktail Catering op bruiloften in Wassenaar. En u kunt als particulier zelfs Cocktail Cursussen volgen op onze locaties in Scheveningen. 

Hoe ziet onze Cocktail Catering eruit?

Heeft u binnenkort een evenement in Den Haag of omstreken? Dan kunt u hier meer lezen over de mogelijkheden op het gebied van de Catering van Cocktails. Zo kunt u uw gasten extra in de watten leggen. Allereerst is het belangrijk om te weten dat Shake and Serve Amsterdam in alles voorziet als het op Cocktail Catering aan komt. Zo verzorgen wij een cocktailbar, cocktails en cocktailshakers. Wij nemen kortom alle materialen en ingrediënten zelf mee. U heeft hiervoor niks te regelen. Daarnaast heeft u bij ons een bijzonder ruime keuze uit Cocktails en Gin & Tonics. En deze smaakvolle cocktails worden geserveerd door representatieve en professionele bartenders. Laat het ons gerust weten indien u een thema heeft voor uw evenement. Wij denken graag mee hoe wij onze cocktails en bartenders binnen dit thema kunnen aankleden. Zoekt u Cocktail Catering Den Haag? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering