Cocktail Catering Dordrecht / Boek nu!

Cocktail Catering Dordrecht

Boek nu uw Cocktail Catering voor uw evenement in Dordrecht! Shake and Serve Amsterdam verzorgd voor u een cocktailbar op iedere gewenste locatie in Dordrecht. Met ons Cocktail Catering Dordrecht concept zorgen wij dat alles van A tot Z geregeld is. Want wij voorzien in een stijlvolle cocktailbar met professionele bartenders die de lekkerste cocktails serveren. Op deze manier hoeft u nergens naar om te kijken. Daarnaast haalt u met Shake and Serve Amsterdam een ervaren en betrouwbare cocktailcateraar in huis. Met 13 jaar ervaring en liefde voor ons vak maken wij uw cocktailbar tot een groot succes. Bovendien denken wij graag met u mee, zowel in de voorbereidingen als tijdens het evenement. Heeft u binnenkort een cocktailbar nodig in Dordrecht? Boek dan nu onze cocktail catering op locatie! 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail Catering Dordrecht

Cocktails op locatie in Dordrecht? Boek onze Cocktail Catering!

Met de Cocktail Catering van Shake and Serve Amsterdam huurt u een all-in cocktailbar in! Want wij zorgen ervoor dat alle ingrediënten aanwezig zijn voor de perfecte cocktail. Ten eerste spelen de bartenders een belangrijke rol voor zowel de cocktails als uw gasten. Onze bartenders zijn namelijk echte gastheren! Uw gasten staan bij ons centraal. Daarnaast zijn onze bartenders representatief en vakkundig. Met veel passie bereiden ze de lekkerste cocktails voor u en uw gasten. Ten tweede leveren wij alle materialen en ingrediënten voor uw cocktailbar in Dordrecht. U hoeft dus helemaal nergens naar om te kijken. Bovendien kunt u bij ons kiezen uit een zeer ruim assortiment aan Cocktails en Gin & Tonics! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail Catering en ons Cocktail assortiment

Heeft u binnenkort een evenement in Dordrecht en bent u opzoek naar cocktail Catering? Dan bent u bij Shake and Serve Amsterdam aan het juiste adres. Want met ons enorme assortiment aan cocktails is er voor ieder wat wils. Zo kunt u bij ons een Mojito bar huren. Met dit concept serveren wij diverse Mojito variaties. Zoals de Royal Mojito, de Strawberry Mojito en een White Chocolate Mojito. Daarnaast kunt u natuurlijk een Gin & Tonic bar bij ons huren. Geniet van heerlijke Hendricks Gin & Tonics met Fever Tree Tonic! Wilt u graag cocktails serveren in thema? Onze Martini bar is ideaal voor een James Bond thema of een Great Gatsby thema. Geniet van heerlijke Cosmopolitans of een Dry Martini.

Tips voor Cocktailbars in Dordrecht

Bent u naast cocktail catering opzoek naar een leuke cocktailbar in Dordrecht? Bij La Cubanita kunt u zowel genieten van cocktails als heerlijke tapas! De perfecte plek voor een gezellige avond uit. Wellicht kunt u daarna door naar DOK Bar & Bites. Dit gezellige restaurant op de Spuiboulevard serveert voor u de lekkerste Sours en Daiquiri’s!

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering