Cocktail Catering Haarlem / Cocktailbar

Cocktail Catering Haarlem

Heeft u een evenement in Haarlem en zoekt u Cocktail Catering? Shake and Serve Amsterdam is uw partner voor Cocktail Catering in Haarlem. Ten eerste hebben wij reeds 13 jaar ervaring op het gebied van Cocktail Catering. Ten tweede zijn wij goed bekend in Haarlem omdat wij dichtbij gevestigd zijn. Daarnaast voorziet Shake and Serve Amsterdam u van een volledig verzorgd concept. Zo hoeft u nergens naar om te kijken. Want wij zorgen ervoor dat er een stijlvolle cocktailbar op uw evenement staat met de beste bartenders. Bovendien shake onze bartenders heerlijke cocktails met eersteklas ingrediënten. Deze worden overigens geserveerd in chique glaswerk en bijpassende garneringen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte op. Lees hieronder ook meer over onze Cocktail Catering Haarlem.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail Catering Haarlem

Cocktails in Haarlem? Boek onze Cocktail Catering!

Omdat Shake and Serve Amsterdam zo dichtbij Haarlem is gevestigd, zijn wij zeer actief in deze prachtige stad. Met haar Gouden Straatjes en Haarlemse Hofjes is het de ultieme stad voor een gezellig dagje uit. Vanuit Shake and Serve Amsterdam werken wij vaker samen met locaties als het Frans Hals Museum of de Philharmonie Haarlem. Daarnaast werken we actief samen met Sugarcity in Halfweg. Een perfecte locatie voor uw bedrijfsevenement. Kortom verzorgen wij veelvuldig Cocktail Catering in Haarlem. Heeft u al een locatie in Haarlem maar zoekt u nog een cocktail cateraar? Neem dan direct contact met ons op! Ons team staat voor u klaar. Boek nu uw cocktail catering in Haarlem

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Mogelijkheden Cocktail Catering Concept

Organiseert u een bedrijfsevenement of feest in Haarlem? Dan kunnen cocktails op uw evenement niet ontbreken. Het is een feestelijke manier om uw gasten in de watten te leggen. Maar hoe werkt het inhuren van Cocktail Catering? Ten eerste is het belangrijk om te weten dat wij alles van A tot Z voor u regelen. U hoeft zelf nergens aan te denken. Want het is juist ons specialisme om u van alles te voorzien omtrent de cocktailbar. U kunt kiezen uit diverse bars die trouwens in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Deze zijn mobiel en overal inzetbaar. Daarnaast zijn onze bartenders echt gastheren voor uw gasten. Uw gasten staan bij ons namelijk centraal! Zij maken heerlijke cocktails uit een breed assortiment. Ook hiervoor nemen wij alles mee. U kunt tevens allergie-vrije cocktails bestellen of cocktails zonder alcohol. Bovendien zijn wij flexibel en is onze cocktailcatering last-minute te boeken. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering