Cocktail Catering Leiden / Boek nu!

Cocktail Catering Leiden

Informeer nu naar ons concept Cocktail Catering Leiden. Met dit volledig verzorgd concept bent u van alle gemakken voorzien en heeft u uw eigen cocktailbar op locatie. Ideaal voor een huwelijksfeest of bedrijfsevenement. Bovendien heeft Shake and Serve Amsterdam reeds 13 jaar ervaring op het gebied van Cocktail Catering. Daarnaast vind u ons regelmatig terug in Leiden. Shake and Serve verzorgd namelijk cocktailcatering bij de Engelbertha Hoeve en bij Scheltema Leiden. Twee bijzondere locaties en aanraders als u een locatie zoekt voor uw evenement in Leiden. Maar Shake and Serve Amsterdam verzorgd op meerdere locaties in Leiden Cocktail Catering. Heeft u binnenkort een evenement in Leiden en zoekt u cocktails voor uw locatie? Neem dan gerust contact met ons. U kunt hieronder een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail Catering Leiden

Evenement in Leiden? Boek uw Cocktail Catering!

Heeft u binnenkort een evenement in Leiden? Dan is een cocktailbar een echte aanrader. Verwen uw gasten met de meest smaakvolle cocktails. Want Shake and Serve Amsterdam werkt alleen met kwaliteitsmerken. Daarnaast werken wij het liefst zoveel mogelijk met biologische ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat wij uw gasten echt in de watten kunnen leggen. Naast het feit dat wij alles verzorgen voor deze cocktails, verzorgen wij tevens een stijlvolle bar en professionele bartenders. Bovendien worden uw cocktails geserveerd in stijlvol glaswerk met bijpassende garneringen. Kortom, u hoeft nergens naar om te kijken. Met ons Cocktail Catering concept kunt u er vanuit gaan dat alles tot in de puntjes is geregeld. Bent u benieuwd naar ons Cocktail Catering Leiden concept? Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail Catering bij de Engelbertha Hoeve in Leiden

Zoekt u een bijzonder locatie in Leiden voor uw evenement? Neem dan eens contact op met de Engelbertha Hoeve. Deze prachtige locatie aan het water is de ideale plek voor uw huwelijksfeest of voor een zakelijk diner. De Salon is namelijk perfect voor “private dining’. Daarnaast is de Hooiberg zaal een mooie zaal voor uw receptie. Bovendien biedt de Engelbertha Hoeve u de mogelijkheid om uw evenement buiten te organiseren. Aan het water wel te verstaan! Hoe dan ook kunt overal genieten van de Cocktail Catering van Shake and Serve Amsterdam. Met onze mobiele cocktailbars kunnen we u zowel binnen als buiten van cocktails voorzien. Wilt u meer weten over de Engelbertha Hoeve? Neem dan gerust contact met ze op. U bent bij hun goede handen.

Cocktail Catering Leiden

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering