Cocktail Catering Rotterdam / Boek nu!

Cocktail Catering Rotterdam

Bent u op zoek naar Cocktail Catering in Rotterdam? Boek dan nu ons Cocktail Catering Rotterdam concept. Want met dit volledig verzorgd concept kunt u genieten van de lekkerste cocktails op locatie. Wij verzorgen namelijk alles van A tot Z als het op de cocktailbar aan komt. Daarnaast gaat u met een cocktailcateraar in zee met reeds 13 jaar ervaring op het gebied van Cocktail Catering. Bovendien zijn wij bijzonder veel actief in Rotterdam en omgeving. Heeft u binnenkort een evenement of feest in Rotterdam en zoekt u Cocktail Catering? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar het Cocktail Catering Rotterdam concept.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail Catering Rotterdam

Evenement in Rotterdam? Boek uw Cocktail Catering!

Als u een evenement organiseert dan zoekt u betrouwbare en ervaren partners. Met 13 jaar ervaring op het gebied van Cocktail Catering is Shake and Serve Amsterdam een van de meest ervaren partijen van Nederland. Daar komt bij dat wij service en flexibiliteit ontzettend belangrijk vinden. Met onze Cocktail Catering weet u zeker dat u zelf nergens naar om hoeft te kijken. Ten eerste omdat wij in alle eersteklas benodigdheden voor de cocktails voorzien. Bovendien zijn al onze ingrediënten biologisch en vers! Ten tweede omdat wij stijlvolle cocktailshakers & cocktailbars verzorgen op uw evenement. Onze mobiele cocktailbars kunnen overigens overal worden ingezet en zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. Daarnaast haalt u met onze cocktailshakers professionele mixologen in huis met gevoel voor gastvrijheid. Kortom, u weet zeker dat u en uw gasten kunnen genieten van heerlijke cocktails zonder enige zorgen! Boek nu uw Cocktail Catering in Rotterdam.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ervaring met Cocktail Catering

Als u een evenement in Rotterdam organiseert dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als trotse deelnemer van Rotterdam Partners zijn wij namelijk dé cocktail cateraar van Rotterdams officiële evenementen platform. Hier kunt u terecht voor al uw vragen over locaties en evenementen professionals in Rotterdam. Daarnaast is Shake and Serve Amsterdam veelvuldig actief in Rotterdam. Zo vind u ons rond de kerstdagen in de Bijenkorf, voor diverse promoties van Champagne. Bovendien zijn wij veelal actief in de modewereld. Zo verzorgen wij Cocktail Catering voor Denham Rotterdam. Ook hebben wij in het verleden cocktails mogen verzorgen voor Oger Rotterdam. Maar ook De Kuip en De Doelen zitten in onze klantenportfolio. Verder kunt u ons altijd terug vinden op diverse stands tijdens Gastvrij Rotterdam! Bent u ook op zoek naar een ervaren en professionele cocktail cateraar in Rotterdam? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail Catering Rotterdam

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering