Cocktail Catering Utrecht / Boek nu!

Cocktail Catering Utrecht

Bent u op zoek naar Cocktail Catering in Utrecht of omstreken? Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft voor de lekkerste cocktails op uw evenement. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor Gin & Tonic Catering. Hoe dan ook zorgt Shake and Serve Amsterdam ervoor dat alles tot in de perfectie geregeld is. En onze jarenlange ervaring op het gebied van Cocktail Catering staat garant voor meest smaakvolle cocktails. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan gerust verder! Indien u specifieke vragen heeft over Cocktail Catering Utrecht, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail Catering Utrecht

Cocktail Catering Jaarbeurs Utrecht

Uw eigen Cocktailbar in Utrecht

Hoewel gevestigd in Amsterdam verzorgen wij regelmatig stijlvolle cocktailbars in Utrecht en omstreken. Met onze Cocktail Catering weet u zeker dat alles goed geregeld is en dat u nergens naar om hoeft te kijken. Shake and Serve Amsterdam verzorgd alles van A tot Z. Uiteraard bieden wij u een ruime keuze uit onze cocktailkaart. Zo kunt u uw feest of evenement een persoonlijke touch meegeven. Tevens adviseren wij u graag in uw cocktailkeuze en de aantallen. Daarnaast kunt u altijd met specifieke vragen of wensen bij ons terecht. De Cocktail Catering van Shake and Serve Amsterdam voorziet in een stijlvolle bar, leuke bartenders en alle benodigdheden voor de cocktails. We hebben zelfs geen water of elektriciteit nodig! En zo zijn wij vrijwel overal inzetbaar. Bent u benieuwd naar onze concepten op het gebeid van dranken catering? Neem dan gerust contact met ons op! 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Cocktail Catering in Utrecht

Sinds jaar en dag verzorgd Shake and Serve Cocktail Catering door de hele Benelux. Shake and Serve Amsterdam focust zich vooral op Nederland boven de rivieren. Daardoor komen wij regelmatig in Utrecht en omstreken terecht. Zo mochten wij het Gouden Kalf Gala in TivoliVredenburg verzorgen. Daarnaast hadden wij de eer om de Cocktail Catering te verzorgen tijdens de start van de Tour de France in Utrecht. En de winkelopening van Denham Utrecht werd tevens voorzien van onze cocktails. Ook particuliere uit Utrecht komen vaker bij ons terecht voor een leuke cocktailbar tijdens een bruiloft of verjaardag. Kortom, vele mensen in Utrecht gingen u voor! Cocktails voor uw evenement in Utrecht boeken? Neem nu contact met ons!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering