Cocktail Catering Wassenaar in Stijl!

Cocktail Catering Wassenaar

Organiseert u binnenkort een evenement of feestje in Wassenaar? Boek dan nu uw cocktails voor op uw locatie. Met ons Cocktail Catering Wassenaar concept boekt u een volledig verzorgde cocktailbar op locatie. U hoeft nergens naar om te kijken want wij verzorgen alles van A tot Z. Zo kunt u samen met uw gasten genieten van stijlvolle cocktails die worden geserveerd door onze professionele cocktailshakers. Bovendien kunt u kiezen uit een aantal stijlvolle barmeubels in diverse maten en kleuren. Deze zijn mobiel en kunnen ingezet worden op iedere gewenste locatie in Wassenaar. Zowel binnen als buiten. Bovendien denken wij graag met u mee als het gaat om uw cocktailbar. Allereerst kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan cocktails. Daar in adviseren we u graag. Daarnaast kunnen wij onze cocktailbar in uw thema aankleden. Zo zijn zowel onze representatieve bartenders als onze cocktails volledig in stijl! 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail Catering Wassenaar

Cocktails in Wassenaar nodig? Boek onze Cocktail Catering!

Met de Cocktailbars op locatie van Shake and Serve Amsterdam bent u van alle gemakken voorzien. Samen met u plannen wij zorgvuldig de inzet van de lekkerste cocktails. Wij zijn namelijk zeer flexibel op het gebied van voorbereidingen. Zo kunt u altijd contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen. Wij komen dan vrijblijvend bij u langs om de locatie te bekijken en de mogelijkheden door te nemen. U evenement dient namelijk vlekkeloos te verlopen en daarbij hoort een goede voorbereiding. Shake and Serve Amsterdam verzorgd reeds 13 jaar lang Cocktail Catering op locatie. U weet zo zeker dat u een ervaren partner in huis haalt voor uw evenement. U treft ons regelmatig aan in Wassenaar. Zo wordt ons Cocktail Catering concept regelmatig ingezet op bruiloften en andere privé feesten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak nu vrijblijvend een afspraak!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ruime keuze aan Cocktails

Als u een evenement organiseert in Wassenaar dan zijn cocktails een must! U kunt bij Shake and Serve Amsterdam terecht voor een ruime keuze aan cocktails. Want wij bieden meerdere concepten. Zo kunt champagnecocktails bestellen of Martini cocktails aan uw gasten serveren. Of wellicht bent u opzoek naar een trendy Gin & Tonic bar. Maar de meeste mensen boeken bij ons een klassieke cocktailbar. Dan kunt u van alles bestellen! Zoals Pina Colada’s, Daiquiri’s, Moscow Mules etc. U kunt zelf uw cocktailkaart samenstellen en we helpen u graag met de keuzes. Daarnaast kunnen we u tevens thema cocktails serveren die speciaal op uw thema zijn afgestemd. Boek nu uw cocktail cateraar voor uw evenement!

Cocktail Catering Wassenaar

Cocktailbar tips voor Wassenaar

Zoekt u een leuke plek in Wassenaar om Cocktails te drinken? Bekijk dan onze tips! Zo kunt u bij de Pauwbar van Van der Valk Hotels kiezen uit een zeer ruim assortiment cocktails. Geniet hier van de Sex on the Beach, een Sour cocktail of een klassieke Mojito. Of bezoek het gezellige Grand Café Lien. Ze hebben hier de perfecte Caipirinha’s en Pina Colada’s! 

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering