Cocktail catering / Boek nu uw Cocktailbar

Cocktail catering door heel Nederland

Shake and Serve verzorgt cocktail catering – en kan invulling geven aan uw evenement. Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onze cocktail catering service maakt uw event extra bijzonder. Wij verzorgen cocktail catering voor uw bruiloft, personeelsfeest, jubileum en opening. Graag voorzien wij u van een passend en vrijblijvend voorstel.

Uw partner in Cocktail catering

Shake and Serve heeft op talloze events en feesten cocktail catering verzorgd. Enkele opdrachtgevers zijn Maison van den Boer, BMW en Cartier Benelux. Om een indruk te krijgen van onze diensten kunt u hier ons portfolio bekijkenShake and Serve werkt met de beste materialen, ingrediënten en cocktailshakers. Doordat wij met een klein team van specialisten werken is de kwaliteit van uitzonderlijk niveau.

 

Cocktail catering door heel Nederland

Wij hebben kantoren in Maastricht en Amsterdam en verzorgen vanaf hier cocktail catering in heel Nederland. Wij werken met diverse locaties en adviseren graag welke lokatie het meest geschikt is voor uw evenement of feest.

Onze cocktail catering typeert zich door creativiteit, beleving en gastvrijheid. Wij serveren sensationele cocktails die tot in perfectie zijn uitgevoerd. Onze professionele bartenders en cocktailshakers kunnen zich meten met de mondiale top op het gebied van cocktail catering.

Onze cocktails zijn een beleving – zowel qua sfeer als smaak. Wij serveren ook alcoholvrije cocktails. 

Volledig verzorgde cocktail catering

We putten graag uit onze ervaring om mee te denken over de creatieve invulling van uw evenement, bruiloft, feest of jubileum. Shake and Serve kan indien gewenst zorgen voor mobiele cocktailbars, cocktailkaarten, glaswerk en bartenders. Ook verzorgen wij cocktail workshops en cocktail masterclasses.

 

 

Cocktail catering boeken?

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een passend voorstel welke wij graag tijdens een persoonlijke ontmoeting presenteren.

Vraag een offerte op

 

 
Tickets open workshops
Privé workshops & Catering