Cocktail workshop Maastricht

Shake and Serve werkt in Maastricht en omstreken en verzorgt cocktail catering en cocktail workshops. Wij doen dit zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Wij bedienen Maastricht, maar werken ook in de nabije omgeving en over de Belgische grens.
Mail direct uw opdracht en wij sturen u snel een vrijblijvend voorstel.

Een cocktail workshop maakt uw feest of event extra bijzonder. U en uw gasten leren in een 2 uur durende workshop de perfecte cocktail te bereiden. Onder toeziend oog van onze ervaren cocktailshakers behandelen we basis technieken voor het shaken. In een handomdraai serveert u zelf perfecte cocktails – uiteraard blijft er voldoende gelegenheid om uw eigen creaties te proeven.

Met Shake and Serve kan iedereen smaakvolle cocktails maken.

cocktail workshop Maastricht

 

Wanneer het kan werken wij met echte Maastrichtse en Limburgse partners in onze cocktail workshops – wat zorgt voor een unieke cocktail beleving.
Tijdens het Maastrichtse Preuvemint hebben wij ieder jaar onze eigen stand met cocktailbar. Op TEFAF hebben wij een champagnebar en cocktail catering verzorgd.

De cocktail workshop Maastricht kan plaatsvinden bij u thuis, in uw bedrijfspand of op lokatie. Door onze ruime ervaring begeleiden we u graag bij het vinden en/of aankleden van een geschikte lokatie.

In Maastricht hebben wij ook onze eigen cocktail workshop locatie – de prachtige eeuwenoude gewelvenkelder tegenover het Kruisheren hotel. In deze unieke en sfeervolle locatie ontvangen wij gemiddeld 15 gasten bij een cocktail workshop. Geniet van smaakvolle cocktails als de Mojito of een eigen gemaakte Cosmopolitan in de karaktervolle en echt Maastrichtse gewelvenkelder.

Cocktail workshop Maastricht

 

Shake and Serve werkt vanuit kantoren in Maastricht en Amsterdam. Onze cocktailshakers kunnen zich meten met de mondiale top.

Enkele opdrachtgevers van ons zijn Depeche Maastricht, The GANT Campus Store Maastricht en Provincie Limburg.

Wij zijn partner van onder meer Cointreau, Remy Martin, Licor 43 en Bols Genever.

Ons jonge en dynamische team bestaat uit ervaren cocktailshakers en enthousiaste event-managers. Door onze creativiteit en perfectionisme bieden wij een unieke gastvrije beleving – waardoor wij u en uw gasten een onvergetelijke ervaring hebben.

Cocktailshaker

Shake and Serve werkt met de beste ingrediënten en materialen. Bij uw eigen cocktail workshop Maastricht zorgen wij voor het glaswerk, cocktailkaarten en cocktailbars. Ook kunnen wij indien gewenst meedenken over de aankleding.

Cocktail workshop Maastricht?

Wilt u meer weten of wilt u direct een offerte ontvangen?
Wij voorzien u snel van een passend voorstel – welke wij graag tijdens een persoonlijke ontmoeting presenteren.

Vraag vrijblijvend een offerte op
Tickets open workshops
Privé workshops & Catering