Cocktailbar huren / Boek nu uw cocktailbar

Cocktailbar huren

Shake and Serve is een cocktailcateraar die actief is in heel Nederland en werkt vanuit kantoren in Maastricht en Amsterdam. Wij verhuren cocktailbars met professionele cocktailshakers voor uw feest, bruiloft, jubileum of personeelsfeest. Graag voorzien wij u van een vrijblijvend voorstel, welke wij u tijdens een persoonlijke kennismaking aan u presenteren.

Een cocktailbar huren bij Shake and Serve garandeert een onvergetelijke dag/avond voor uw gasten. Beleving en gastvrijheid typeren onze service.

Professionele Cocktailbar huren

Onze mobiele cocktailbar is zowel voor de particuliere als de zakelijke markt in te huren. Een cocktailbar huren is het antwoord op de vraag of het mogelijk is te genieten van de perfecte cocktail thuis of op locatie. Shake and Serve serveert de beste cocktails geheel naar uw wens.

cocktailbar huren

Uw eigen cocktailbar huren

De perfecte cocktail voegt iets extra’s toe aan uw event. Zeker als het geserveerd wordt door getrainde bartenders. Tot in de perfectie beoefenen wij ons vak, met aandacht voor de kleinste details. Uw cocktailbar huurt u met smaakvolle cocktailkaarten, de beste ingrediënten en chique glaswerk.

Cocktailbar huren – partners

Al vele klanten hebben gebruik gemaakt van onze cocktail catering diensten – waaronder BMW, Hotellotop, Cartier Benelux en Vespa Lifestyle Store. Wij werken daarnaast samen met onder meer Bols Genever, Licor 43, Remy Martin en Cointreau.

Een cocktailbar huren – unieke beleving

Beleef de meest sensationele cocktails waarbij wij u en uw gasten in de watten leggen. Tijdens het cocktail shaken vertellen onze bartenders u graag meer over dit prachtige product.

Wilt u een cocktailbar huren, of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een eigen cocktailbar? Mail ons dan direct met een korte omschrijving van uw aanvraag. We nemen dan vaak nog dezelfde dag contact met u op voor een vrijblijvend voorstel.

Een cocktailbar met professionele cocktailshaker kan op ieder event worden ingezet. Van klein tot groot evenement. Shake and Serve verzorgt cocktailbars in heel Nederland. Op bruiloften, bedrijfsevenementen, maar ook op feestjes thuis of op kantoor. Voor elke gelegenheid maken wij graag een passend voorstel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering