Cocktailbar op Locatie / Lekkerste Cocktails!

Cocktailbar op Locatie

Cocktailbar op Locatie nodig? Dan bent u bij Shake and Serve Amsterdam aan het juiste adres. Met 13 jaar ervaring en liefde voor ons vak bezorgen wij u de beste cocktails op locatie. Daarnaast verzorgd Shake and Serve Amsterdam alles voor uw Cocktailbar op locatie. Ten eerste kunt u kiezen uit diverse stijlvolle cocktailbars. Deze bars zijn makkelijk verplaatsbaar en geschikt voor iedere locatie. Ten tweede hebben wij voor u professionele en gastvrije cocktailshakers voor achter de bar. Zij zijn namelijk zeer goed getraind en maken zo de lekkerste cocktails. Daarnaast bevatte onze cocktails eersteklas biologische ingrediënten. Ten slotte serveren wij deze in chique glaswerk met de bijpassende garneringen. Boek nu uw eigen Cocktailbar op locatie en vraag hieronder een vrijblijvende offerte op. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktailbar op locatie

Uw Locatie, onze Cocktailbar!

Als u een feest of evenement organiseerd dan dient alles perfect te verlopen. Met onze ervaring op het gebied van cocktail catering zijn wij een betrouwbare partner voor uw cocktailbar. Daarbij komt dat wij graag meedenken met onze klant. Hoewel de meeste van onze klanten reeds een locatie op het oog het hebben, kunt u bij ons ook terecht voor advies. Denk bijvoorbeeld aan het West Indisch Huis in Amsterdam. Een prachtige trouwlocatie. Of wellicht kunnen wij een cocktailbar voor u verzorgen bij de Philharmonie in Haarlem. Een bijzondere locatie voor bijvoorbeeld een congres of bedrijfsevenement. Hoe dan ook kunnen we u wellicht verder helpen dan met alleen een cocktailbar. Onze cocktailbars op locatie zijn overigens van alles voorzien. Want zo hoeft u nergens naar om te kijken als u bij ons een cocktailbar inhuurt. Alles wordt voor u van A tot Z geregeld. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Complete Cocktailbar op locatie

Onze cocktailbar op locatie bestaat uit een volledig verzorgd concept. Of het nu om een beursstand gaat of een openlucht bruiloft, onze bars kunnen overal worden ingezet. Want deze zijn namelijk mobiel en in verschillende maten te huur. Bovendien zijn onze bars in diverse kleuren verkrijgbaar. In onderling overleg met u als klant bekijken wij wanneer het handigste is om de bar voor te bereiden. Dit gebeurd door onze bartenders en is vrij vlot gedaan. Daarnaast hebben wij geen stromend water of elektriciteit nodig. Achter de bar staan vakkundige cocktailshakers die de lekkerste cocktails shake. Bovendien kunt u ook bepalen hoe u onze cocktailshakers zou willen kleden. Maar het belangrijkste aspect van onze cocktailshakers is de gastvrijheid en flexibiliteit. Zij denken echt met u mee. Daarnaast leggen ze uw gasten in de watten met de meest bijzondere vloeibare creaties.

Cocktailbar op locatie

Deze creaties worden bereidt met de allerbeste ingrediënten. Met onze cocktailbar op locatie bent u bovendien verzekerd van een uitgebreide cocktailkaart. Zodat u gasten kunnen kiezen uit een ruim aanbod van cocktails. Daarnaast is het ook mogelijk om cocktails in een bepaalde stijl te serveren. Denk bijvoorbeeld aan cocktails met uw bedrijfskleuren erin verwerkt. Of cocktails tijdens uw gala of bruiloft met een bepaald thema. Laat het ons gerust weten! Naast cocktails op locatie bieden wij ook Gin & Tonics op locatie. Want u kunt bij Shake and Serve Amsterdam kiezen uit verschillende concepten m.b.t. onze cocktailbars op locatie. Ten slotte denken wij graag met u mee op het gebied van allergieën. Uiteraard kunt bij ons ook terecht voor cocktails zonder alcohol. Wilt u graag meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktailbar op Locatie

Wilt u ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering