Cocktails op Locatie / Boek nu !

Cocktails op Locatie

Cocktails op Locatie nodig? Boek nu uw Cocktailbar bij Shake and Serve Amsterdam! Met 13 jaar ervaring verzorgen wij een alles-in-een pakket. Zo hoeft u nergens naar om te kijken en bent u van alle gemakken voorzien. Met de cocktails op locatie van Shake and Serve Amsterdam weet u zeker dat u uw gasten in de culinaire watten legt. Onze cocktails worden bereidt met de beste ingrediënten en door bekwame, vakkundige cocktailshakers. Daarnaast worden de cocktails geserveerd in stijlvol glaswerk vanuit een stijlvolle bar. Kortom, wij verzorgen alles van A tot Z indien u bij ons uw cocktails boekt voor uw evenement. Shake and Serve Amsterdam voorziet in cocktails op iedere gewenste locatie in Nederland. Tevens denken wij graag met u mee over de mogelijkheden op uw locatie. Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan nu contact met ons op!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktails op Locatie

Cocktails op iedere gewenste locatie!

Als u een evenement organiseert dan zoekt u naar betrouwbare partners. Uw feest dient namelijk een succes te worden en uw gasten staan daarin centraal. Shake and Serve Amsterdam is dan uw ervaren partner voor cocktails op locatie. Met 13 jaar ervaring en drie vestigingen in de Benelux zijn wij een van de grotere cocktailcateraars. Daarnaast staan wij erom bekend snel en flexibel te zijn in onze communicatie en ons handelen. Zo kunt u altijd last-minute uw cocktails op locatie boeken. Bovendien zijn onze mobiele bars geschikt voor iedere locatie en hebben wij geen stromend water of elektriciteit nodig. Verder denken wij graag met u mee indien u cocktails wilt in een bepaald thema. Wij kunnen namelijk cocktails afstemmen op uw bedrijfskleuren of op uw thema voor uw feest. Wilt meer weten over Cocktails op Locatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

 Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktails op Locatie

Cocktails voor uw evenement.

Indien u bij ons cocktails op locatie boekt dan heeft u een ruime keuze qua cocktails en gin tonics. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de klassiekers zoals de Mojito, Margarita en Caipirinha’s. Maar heeft al een gedacht aan een Martini bar? Deze cocktails worden allen geserveerd in Martini glazen en zijn leuk voor een James Bond of Great Gatsby Thema. U kunt dan denken aan een Cosmopolitan, Pornstar Martini of een Espresso Martini. Daarnaast hebben uiteraard een zeer ruim assortiment aan Gin & Tonics. Verder kunt u bij ons terecht voor de lekkerste Moscow Mules of Dark and Stormies. Deze cocktails mogen niet ontbreken op uw feest. Wilt u cocktails op locatie maar wilt u graag advies over een cocktailkaart? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. U kunt ook altijd een kijkje nemen op de Simon Difford Guide!

Kerstcocktails op Locatie

Organiseert u binnenkort een kerstborrel of kerstdiner? Dan bieden wij cocktails op locatie met een kersttintje. Deze heerlijke cocktails zijn de kers op de kaart van uw kerstfeest. Want wij bieden de meest creatieve kerstcocktails. Wilt u kerstcocktails op locatie? Lees dan meer over ons kerstconcept

Wilt u ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering