Cocktailshaker Inhuren Amsterdam

Cocktailshaker huren Amsterdam

Met Shake and Serve maakt u uw feest of evenement extra bijzonder. Wij verhuren professionele cocktailshakers – met veel ervaring in cocktail catering. De meest sensationele cocktails serveren wij voor uw bruiloft, personeelsfeest of jubileum. Wij werken zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. Bekijk hier ons portfolio.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw Cocktailshaker huren

Onze cocktailshakers stellen met passie verbluffende cocktails samen uit de beste ingrediënten. Wij verzorgen indien gewenst ook cocktailbars, glaswerk en cocktailkaarten.

Een cocktailshaker inhuren geeft een extra dimensie aan uw feest.

Cocktailshaker inhuren / Cocktailshaker op locatie / Cocktailshaker Amsterdam / Cocktailshaker thuis

Shake and Serve is de ideale partner voor uw event. Wij leveren cocktail catering op maat door heel Nederland. Wij bedienen onze klanten vanuit onze kantoren in Amsterdam en Maastricht.

Cocktailshaker huren – gastvrijheid en beleving

Onze cocktailshakers kenmerken zich door hun gastvrijheid, creativiteit en kwaliteit. Wij verwennen u en uw gasten met perfecte cocktails. Beleving is daar een belangrijk onderdeel van.

Wij denken ook graag mee over de aankleding van uw evenement. Door uit onze ervaring te putten maken we er voor uw gasten een onvergetelijke dag of avond van.

Elk event is uniek. Een cocktailshaker huren geeft net dat beetje extra. Shake and Serve Amsterdam werkt samen met onder andere Cointreau, Remy Martin, Sagatiba en Bols Genever. Ook serveren wij heerlijke alcoholvrije cocktails. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktailshaker huren op locatie

Shake and Serve is een jong en dynamisch team van professionele bartenders en ervaren event-managers. Op elke gewenste locatie kunt u cocktailshakers huren. Hier treft u een aantal locaties waar wij onze diensten verleend hebben. Wij bieden een mix van kennis, smaak, presentatie en sfeer.

Cocktailshakers huren is vaak inclusief materialen en ingrediënten. Doordat wij maatwerk bieden zijn wij flexibel inzetbaar. Wij denken graag mee om van uw evenement, bruiloft, jubileum of personeelsfeest een groot succes te maken.

Naast het inhuren van professionele cocktailshakers leveren wij ook mobiele cocktailbars en andere benodigdheden.

Cocktailshaker huren Amsterdam?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze cocktail catering diensten? Of wilt u wellicht meer weten. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend voorstel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering