Cocktailworkshop voor 2 personen / boek nu!

Cocktailworkshop voor 2 personen

Op zoek naar een cocktail cursus voor 2, 3 of misschien met jullie vieren? Dan kun je terecht bij Shake and Serve Amsterdam! Wij bieden de mogelijkheid om aan te sluiten bij een Open Cocktail Workshop. Deze workshops duren 2 uur en bestaan uit 3 heerlijke cocktails. De prijs bedraagt maar € 31,- p.p. inclusief btw. De Open Cocktail Workshops worden gegeven bij Pong House of Ping in Amsterdam. Pong House of Ping is makkelijk te bereiken en je kunt voor de deur parkeren. En deze gezellige locatie is ideaal voor een hip street food diner voorafgaand of na de workshop. Ook kun je hier 

Cocktailworkshop voor 4 personen

heerlijke hapjes bestellen voor tijdens de cocktail cursus. Je kunt al hapjes bestellen vanaf € 3,- p.p. De Open Cocktail Workshops van Shake and Serve Amsterdam gaan áltijd door. Ongeacht het aantal deelnemers. Meestal ligt het aantal deelnemers tussen de 10 en 20 personen. En natuurlijk kun je ook een Open Gin & Tonic workshop boeken!

Boek nu een Open Cocktailworkshop

Boek nu een gezellige cocktailworkshop!

De Open Cocktail Workshops zijn altijd heel erg gezellig. Natuurlijk zorgen wij voor een leuke bartender die jullie begeleidt tijdens het maken van de cocktails. Wij geven de open workshops op een paar datums per maand. Deze datums kun je terug vinden bij het boeken van de tickets. Ben je met 4 personen of meer? Mail ons dan jouw begeerde datum door. Wellicht kunnen wij dan een nieuwe open workshop voor jullie opstarten! Boek nu een cocktailworkshop met je vrienden of vriendinnen. En leer alles over cocktails bereiden, de geschiedenis van de cocktail en heerlijke recepturen!

Boek nu een Open Cocktailworkshop

Cocktailworkshop voor 4 personen of meer

Uiteraard kun je ook deelnemen aan een Open Cocktail Workshop of een Open Gin & Tonic Workshop met 4 personen of meer. De prijs bedraagt € 31,- p.p. inclusief btw. Ook met 5, 6 of 7 personen kan er deelgenomen worden. Ben je met een groep van 10 personen of meer? Dan organiseren wij voor jullie een Privé workshop. Geheel voor jullie groep. 

Cocktailworkshop voor 6 personen

Wil je dit boeken? Stuur ons dan een mail. Ben je met kleinere groep maar wil je toch een Privéworkshop? Dan kan dit. De kosten voor een Privé workshop t/m 10 personen bedraagt € 300,- inclusief btw.

Boek nu een Open Cocktailworkshop

Boek een Privé workshop

 

 

 

Gin Tonic workshop voor 2 personen

Je kunt ook een Open Gin & Tonic Workshop boeken voor 2 personen! Tijdens deze 2 uur durende Gin & Tonic proeverij leer je de lekkerste Gin Tonics maken. In totaal omvat de workshop 3 Gin Tonics. De prijs bedraagt tevens € 31,- p.p. inclusief btw. Deze workshops vinden tevens plaats bij Pong House of Ping. De datums vind je terug bij onderstaande link. Hier kun je tevens jouw kaartje boeken voor de open workshops! Boek nu!

Boek nu een Open Gin & Tonic workshop

Cocktailworkshop voor Valentijnsdag of als Kado

Is jou partner ook zo’n fan van Gin & Tonics of Cocktails? Verras hem of haar dan nu met een Open Cocktail of Gin & Tonic workshop voor Valentijnsdag. Koop nu tickets voor de workshops op 14 februari en verzeker jezelf van een origineel kado! Tijdens deze avond leren jullie samen de lekkerste cocktails te maken. Natuurlijk kun je de Open workshops ook kado doen met de Feestdagen of voor een verjaardag. De open workshops worden meerdere keren per maand georganiseerd. Koop de tickets, print de tickets en doe ze kado!

Boek nu een Open Cocktailworkshop

 

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering