Mobiele Cocktailbar inhuren Amsterdam

Cocktailbar inhuren Amsterdam

 

Boek nu uw eigen Mobiele Cocktailbar op locatie! Zoekt u een professionele Cocktailbar voor uw bruiloft of uw bedrijfsevenement, dan bent u bij Shake and Serve Amsterdam aan het juiste adres. Onze Mobiele bars;

  • Professionele en representatieve cocktailshakers
  • Cocktails op basis van verse producten en kwaliteitsmerken
  • Ruime keuze uit cocktailbars en cocktailglaswerk
  • Meedenkend, Flexibel en Punctueel

U kunt al een Cocktailpakket met Mobiele bar huren vanaf € 450,- ex btw. Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan!

Mobiele bar inhuren / Mobiele bar op locatie / Mobiele Cocktailbar / Cocktailbar op Locatie

Mobiele Bar Amsterdam

Shake and Serve Amsterdam verzorgt al sinds jaar en dag Mobiele Bars op locatie. Vooral Cocktailbars en Gin & Tonic Bars worden regelmatig ingehuurd. U vindt ons vooral in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag, maar in principe verzorgt Shake and Serve Amsterdam cocktailcatering in heel Nederland. Met daadwerkelijke vestigingen in Amsterdam, Antwerpen en Maastricht bieden wij onze Mobiele Bars in de gehele Benelux aan. Als u bij ons een Cocktailbar inhuurt dan leveren wij een totaalconcept af. Wij denken graag met u mee in uw keuze qua cocktails en adviseren u omtrent de bar en het aantal cocktailshakers. Vervolgens komen wij met een Mobiele Bar ter plaatsen om onze Cocktailbar voor te bereiden op een moment dat het u schikt. Wij kunnen daarin zelfstandig opereren en hebben geen water of elektriciteitsaansluiting nodig. Daarnaast kunnen wij al met een beperkte ruimte uit de voeten. Zo staan onze Mobiele Bars regelmatig in de boutiques van de PC Hooftstraat of de kantoorruimtes van bijvoorbeeld Spaces. Doordat wij verschillende maten aanbieden in onze Mobiele Bars, kunnen wij vrijwel overal terecht. 

Cocktailbar Inhuren

Shake and Serve Amsterdam biedt diverse Mobiele Bar concepten. De Cocktailbar op locatie is een van de meest ingehuurde concepten in Amsterdam en omgeving. Op jaarbasis mogen wij vele evenementen in de Randstad voorzien van dit all-in concept waarin alles inbegrepen is. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Shake and Serve Amsterdam verzorgt met dit concept de Cocktailbar, Cocktailshakers, Cocktails, Glaswerk en alle overige benodigdheden  voor een geslaagde Cocktailbar op locatie. Samen met u bekijken wij graag welke Cocktails u wilt serveren aan uw gasten, alles is mogelijk. Tevens kunt u uw wensen doorgeven indien u een thema evenement organiseert. We stemmen dan onze cocktails hierop af. Denk dan bijvoorbeeld aan een James Bond thema, een Peaky Blinders thema, een Great Gatsby thema of bijvoorbeeld een Gemaskerd bal. Wellicht wilt u cocktails geïnspireerd op de kleuren van u bedrijf of gebaseerd op het thema van uw bruiloft. Wij denken graag met u mee!

Wilt u meer informatie over de Cocktailbars op locatie van Shake and Serve Amsterdam? Stuur ons dan een mail voor meer informatie. 

 

Vraag een vrijblijvend offerte aan

Wilt u ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

 

 

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering