Cocktail workshop Utrecht

Shake and Serve Amsterdam @ Fabienne Chapot

Het 10 jarig bestaan van Fabienne Chapot

unspecified-2Binnen 10 jaar uitgroeien tot een van Nederlands meest toonaangevende modemerken mag uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan en dus vierde Fabienne Chapot haar tien jar
ig bestaan op 1 november 2016 in Amsterdam. Naast tassen, schoenen en accessoires voegt ze hier ook vanaf spring/summer 2017 een kledinglijn aan toe. Alle producten worden handgemaakt in o.a. Bali, Marokko en Portugal, waar ze werken met de meest hoogwaardige materialen en het zachtste leer. Shake and Serve verzorgde samen met het triple sec merk Cointreau de cocktails en de cocktailshakers, die geheel gekleed waren in outfits van de nieuwe kledinglijn van Fabienne. Tijdens de feestlijke avond hebben de dames en heren Cointreau Fizz cocktails geserveerd die perfect passen in het fashion achtige plaatje. De cocktail is een lichte easy mixer met Cointreau en soda water en kan gegarneerd worden op verschillende, kleurrijke, smaakvolle manieren. De meest geliefde Cointreau Fizz varianten worden geserveerd met aardbei en munt, limoen en met sinaasappelschil.

Cointreau

Cointreau is een sinaasappellikeur en ontstond in het jaar 1849. Cointreau heeft een zeer natuurlijke, aromatische smaak, zonder erg zoet te zijn. Cointreau is heerlijk om puur te drinken of om in een cocktail te mixen.

Cointreau is een typisch likeurmerk dat in 1849 door de broers Adolphe en Edouard-Jean Cointreau is opgericht in Angers, Frankrijk. De zoon van Edouard distilleerde in 1875 een drank van zoete en bittere sinaasappelschillen met een kristalheldere kleur. Hij was ook degene die verantwoordelijk is voor de nog steeds typisch gevormde vierkante amberkleurige fles. Het cointreau imperium breidde steeds verder uit en opende begin 20e eeuw zelfs nieuwe filialen verspreid over geheel Europa. In 1989 fuseert Cointreau met Rémy Martin en vestigde zich op de aandelenbeurs van Parijs en wordt daarmee een van de grootste spelers op de markt in kwaliteitswijnen en alcoholische dranken.

Deze tekst is geschreven voor Shake and Serve Amsterdam. Deze tekst is dan ook auteursrechtelijk beschermt.

unspecified-5 unspecified-4 unspecified-3  unspecified-1 unspecified

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering