Cocktails op locatie

Shake and Serve Amsterdam @ Nike Release

Cocktails op locatie @ Oqium

Cocktails op Locatie 

Shake and Serve Amsterdam verzorgd reeds vele jaren cocktails op locatie. Met veel liefde en passie voor ons vak komen wij op de meest unieke plekken. Zo ook deze keer. Op vrijdag 21 september 2018 lanceerde Oqium de nieuwe Nike Air Jordan 1. Public Space vormde het decor voor dit unieke evenement aan het Amsterdamse IJ. Onze cocktails op locatie zijn door Oqium speciaal uitgezocht voor hun thema op deze avond. Paars en Groen waren de kleuren die centraal stonden tijdens deze release. Met die opdracht serveerde wij deze avond de Grasshopper en de Purple Haze. Daarnaast maken de trendy cocktails van Bols vaak deel uit van onze cocktails op locatie. Neemt u gerust contact met ons op indien u vragen heeft over de mogelijkheden omtrent cocktails op locatie.

 

Oqium: Exclusieve Sneakerboutique

Sinds een aantal jaren mogen wij met veel plezier cocktails op locatie verzorgen bij Oqium. Een van de meest exclusieve sneakerboutiques van Nederland. Met diverse winkels verspreid door het land vinden er regelmatig evenementen plaats. Zo hebben wij al diverse releases van sneakers voorzien van cocktails. Oqium staat er om bekend een voorloper te zijn in de wereld van de sneaker. Daarnaast staan kennis en behulpzaamheid bij hun hoog in het vaandel. Als u opzoek bent naar een van de laatste sneakers, neem dan gerust eens een kijkje op Oqium’s site. Als u benieuwd bent over cocktails op uw locatie, laat het ons dan weten. Wij verzorgen dan een geheel vrijblijvende offerte.

 

Cocktails op unieke locaties

Als u een cocktailbar zoekt voor uw evenement dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u net als Oqium een evenement in uw winkel, dan zorgen wij voor een bijpassende bar. Onze bars zijn mobiel, stijlvol en nemen niet te veel ruimte in beslag. Ideaal indien u een boutique winkel heeft of een winkel met meerdere etages. Zodoende kunt u uw gasten voorzien van smaakvolle cocktails op uw locatie zonder dat wij de gehele winkel in beslag nemen. Laat het ons gerust weten indien u onze cocktailbars zou willen voorzien van uw reclame. Wij denken hierin graag met u mee. Mocht u een speciale gelegenheid hebben of een thema voor uw evenement, dan passen wij onze cocktails daar op aan. Bijvoorbeeld qua kleur, naam of smaken. Boek nu uw cocktails op locatie!

Ten slotte willen wij Oqium en Nike bedanken voor het door hun gestelde vertrouwen in ons. Als u graag eens een Oqium release evenement wilt mee maken, houd u dan deze Facebook pagina in de gaten. Wellicht kunnen we u dan ook verrassen met onze creatieve cocktails op locatie. Overigens kunt ook bij ons terecht voor normale dranken catering.

 

Vraag vrijblijvend een offerte op
Tickets open workshops
Privé workshops & Catering