Gin Tonic Bar

Shake and Serve Amsterdam @ Masters of Luxury 2016

Begin december werd de 15e editie van Masters of Luxury, voorheen de Miljonairs Fair, georganiseerd in de RAI in Amsterdam. Al het moois dat Nederland te bieden heeft kwam gedurende vijf dagen samen en slechts de crème de la crème kon zijn portemonnee laten wapperen bij de luxueuze producten die gepresenteerd werden in de prachtige stands. Een van de meest prominent aanwezige en gerenommeerde bedrijven die jaarlijks deelneemt aan de Masters of Luxury is PON. Net als voorgaande jaren, stonden zij ook dit jaar weer met een imposante, stijlvolle stand recht voor de main stage waar alle shows zich afspeelden en waar de nieuwste modellen van Porsche en Audi het best tot hun recht kwamen. Shake and Serve was er dit jaar bij om ook op het gebied van gastvrijheid te zorgen dat alles piekfijn en tot in de puntjes werd verzorgd.

Op de VIP avond konden genodigden uitvoerig genieten van de exclusieve cocktails die bereid werden vanuit de mobiele Shake and Serve trolley. De cocktails die geserveerd werden, waren de Aviation op basis van gin, de Penicilline op basis van whiskey en de Negroni die bestaat uit gin, vermouth en Campari. Vanuit de hoofdbar werden door onze bartenders bier, wijn en fris geschonken en luxe hapjes geserveerd. De goede service, lekkere cocktails en gemoedelijke sfeer zorgde voor een geslaagde openingsavond van de Masters of Luxury.

Naast de stand van PON heeft Shake and Serve ook bartenders verzorgd voor de gin & tonic bar van Fever Tree in samenwerking met restaurant het Bosch, hebben we hostesses verzorgd voor de stand van Dyson en hebben we een complete gin & tonic bar verzorgd voor de stand van Seikutzu shoes. Verspreid over de verschillende zalen heeft Shake and Serve zichzelf op een mooie manier kunnen laten zien dit jaar. Volgend jaar streven wij ernaar nog meer bezoekers te voorzien van een heerlijke cocktail.

Deze tekst is geschreven voor Shake and Serve Amsterdam. Deze tekst is dan ook auteursrechtelijk beschermt.

DSC_8934 DSC_8790 DSC_8963 DSC_8879

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering