Cocktailbar op locatie / Cocktails op locatie / Moscow Mule / Dark and Stormy

Shake and Serve Amsterdam @ Chanel Event

Amsterdam meets Dark and Stormies

Op 14 juni 2018 had Shake and Serve Amsterdam de eer om het Franse mode imperium Chanel te voorzien van high-end cocktails. Gedurende het evenement, dat werd georganiseerd in Hangar Amsterdam, werden gasten vanuit de gehele wereld voorzien van de meest creatieve hapjes en cocktails. Uiteraard kunt u bij Hangar Amsterdam heerlijk genieten van diverse cocktails gedurende een warme zomeravond. Maar voor dit soort specifieke evenementen maakt Hangar Amsterdam het liefst gebruik van het specialisme van Shake and Serve Amsterdam op het gebied van cocktails op locatie. Shake and Serve Amsterdam specialiseert zich in evenementen waar men specifieke wensen heeft op het gebied van cocktailcatering. Zo denken wij graag mee in thema’s en de ontwikkeling van cocktails die merk gerelateerd kunnen zijn. De gasten van Chanel konden gedurende deze avond genieten van een Dutch Mojito met Bols Genever, een Summer Gin Fizz met Van Dyck gin of V2C gin en een Dark and Stormy met Brugal rum. Er was ook gedacht aan diegene die nog moesten rijden. Zij konden genieten van de non-alcoholisch Nojito met Ginger Ale van Fever Tree.

Shake and Serve Amsterdam laat zich graag zien in de modewereld. Zo verzorgen wij ondermeer cocktails op locatie voor Denham, Tommy Hilfiger, G-Star en Scotch & Soda. In deze modewereld zien wij een trend opkomen in Amsterdam. Namelijk cocktails op basis van Ginger beer. U komt Ginger beer ook steeds meer tegen in de horeca.
Merken zoals Three Cents en Fever Tree zijn welbekende kwalitatieve merken. Op basis van deze Ginger beers maken wij tegenwoordig regelmatig Moscow Mules en Dark and Stormies. Gedurende het Chanel evenement bleek vooral de Dark and Stormy bijzonder in trek. Deze cocktail wordt bijzonder mooi gepresenteerd d.m.v. een koperen cup.
Deze koperen cups worden tevens gebruikt voor de Moscow Mules. Dit zou mede de reden kunnen zijn van de populariteit van deze cocktails.

Een van de redenen waarom modemerken zoals Chanel kiezen voor Shake and Serve Amsterdam is vanwege haar representatieve bartenders. Deze bartenders zien er niet alleen representatief uit, zij weten tevens dat uw gasten centraal staan tijdens uw evenement. Gastheerschap vinden wij een belangrijk element.
Daarnaast denken wij vanuit Shake and Serve Amsterdam graag mee wat betreft de styling van onze bartenders.
Uiteraard staan de modemerken die ons inhuren dan centraal. Zo gaan onze bartenders altijd in Denham gekleed tijdens onze Denham events.

Heeft u interesse in cocktails op locatie en wilt u uw gasten cocktails zoals de Moscow Mule of Dark Stormies serveren, neemt u dan gerust contact op met Shake and Serve Amsterdam. U kunt dan mailen naar elroy@shakeandserve.nl

Voor meer informatie over cocktailbars op locatie kunt u hier terecht

Deze tekst is geschreven voor Shake and Serve Amsterdam. Deze tekst is dan ook auteursrechtelijk beschermt.

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering