Gin & Tonic Catering Amsterdam

Shake and Serve Amsterdam @ Gin & Tonic Festivals United Kingdom

Black Tomato Gin

Gin en het Verenigd Koninkrijk, ze zijn onafscheidelijk. De liefde die Britten koesteren voor gin gaat bijzonder ver. En hoewel Gin & Tonics een ware hype hebben veroorzaakt in Europa, zijn het de Britten die zich massaal storten op de Gin Festivals. Amsterdam kent sinds enkele jaren een eigen Gin Festival en ook in Rotterdam en Utrecht is men festivals gaan organiseren waar iedereen zich te buiten kan gaan aan Gin & Tonics. Maar in het Verenigd Koninkrijk kent men vele tientallen Gin Festivals per jaar. De Britten zijn tijdens deze Gin Festivals bijzonder geïnteresseerd in buitenlandse gins en dan specifiek gins uit de Nederlanden. Een van die Nederlandse gins die deelnam aan de Gin Festivals in het Verenigd Koninkrijk was Black Tomato Gin. Een mooi voorbeeld van een Nederlandse gin die door de Gin & Tonic trend voet aan wal kreeg in meer dan 39 landen. De eer was aan Shake and Serve Amsterdam om Black Tomato Gin te ondersteunen tijdens deze Britse Gin Festivals.

Gin & Tonic Catering Amsterdam

Shake and Serve Amsterdam focust zich al jaren op Gin & Tonics en dan specifiek op de catering van Gin & Tonics op locatie. Uiteraard veelal in Amsterdam, maar ook Utrecht, Rotterdam en Den Haag worden regelmatig door ons bezocht. Op die manier komen wij met veel gin merken in aanraking. Zo ook met het Zeeuwse Black Tomato Gin. Na een aantal enthousiaste gesprekken besloot het team van Black Tomato Gin om van onze expertise en ervaring gebruik te maken om hun ziltige Gin te lanceren in het Verenigd Koninkrijk. Ondermeer Londen, Glasgow en Harrogate stonden op het programma. Black Tomato Gin werd met open armen ontvangen tijdens de meerdaagse Gin Festivals. Bartenders van Shake and Serve Amsterdam verzorgde van s’ochtends tot s’avonds diverse gin tasting sessies en presentaties. Daarnaast werden er Gin & Tonics geserveerd bij diverse bars op meest unieke locaties. Wij kijken met trots terug op onze gin avonturen in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast willen wij het team van Black Tomato Gin graag bedanken voor het gestelde vertrouwen in Shake and Serve Amsterdam. Wij wensen Black Tomato Gin succes met dit prachtig product van eigen bodem!

Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u uw gasten verrassen met Gin & Tonics van Nederlandse bodem? Vraagt u dan gerust een offerte aan voor Gin & Tonics op locatie. Wij helpen u dan graag verder in uw keuze uit het brede assortiment Nederlandse gins. 

 

Deze tekst is geschreven voor Shake and Serve Amsterdam. Deze tekst is dan ook auteursrechtelijk beschermt.

 

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering