Cocktails op locatie

Shake and Serve Amsterdam @ Nike Travis Scott x Air Jordan 1

Cocktails op locatie

Cocktails op locatie bij TRAVIS SCOTT X AIR JORDAN 1 release

Op 10 mei 2019 was het zover! De midnight release van de Nike Travis Scott X Air Jordan 1. Door de enorme interesse van sneaker liefhebbers stond er een rij rondom de sneakerboutique Oqium. Deze exclusieve sneaker winkel in het hartje van Amsterdam is vaak de allereerste in het release van special edition Nike’s. Oqium staat erom bekend deze releases groots aan te pakken met het nodige entertainment. Zo ook deze keer! Met cocktails op locatie van Shake and Serve Amsterdam, met Arcade games en heerlijk fingerfood. De cocktail catering werd deze keer volledig in thema verzorgd. Geheel geserveerd in Travis Scott stijl met Red Cups en met Cactus, Popcorn en Suikerspin als speciale garnering voor de cocktails. Benieuwd naar de mogelijkheden van thematische cocktails? Lees dan verder!

Cocktail catering in stijl

Heeft u een product of dienst die u graag wilt uitlichten tijdens een evenement of beurs? Dan denken wij graag met u mee met cocktail catering op maat. Want Shake and Serve Amsterdam legt niet alleen uw gasten in de watten met heerlijke cocktails. Wij zorgen er tevens voor dat onze cocktails aansluiten op uw evenement. Denk bijvoorbeeld aan signature cocktails met matchende kleuren en benamingen. Of bartenders die gekleed zijn in de stijl van uw evenement. Tijdens de Nike Travis Scott X Air Jordan 1 release waren onze cocktailshakers geheel in thema gekleed. In stijlvolle pakken met een Travis Scott twist! Met de cocktail catering van Shake and Serve Amsterdam bent u verzekerd van een partner die met u mee denkt. Niks is ons te gek. Dus neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor een creatieve Cocktailbar of Gin & Tonic bar op locatie. Wij denken graag met u mee!

Vraag vrijblijvend een offerte op

Nike en andere fashion merken

Shake and Serve Amsterdam is gespecialiseerd in cocktails op locatie voor mode merken. Met representatieve bartenders die stijlvol gekleed zijn, zorgen wij voor creatieve cocktail catering in uw boutique of filiaal. Deze vlotte dames en heren achter de bar hebben reeds eerder gewerkt voor Denham, G-Star, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Hudson’s Bay, Bijenkorf, Clarks and many more…..Deze 15-jarige ervaring nemen wij graag mee naar uw evenement. Maak net als de Nike Travis Scott release een groot succes van uw evenement met de cocktails op locatie van Shake and Serve Amsterdam. Wij bedanken Oqium Amsterdam en Nike voor het gestelde vertrouwen en wij hopen u snel als klant te mogen verwelkomen! Boek nu uw cocktails op locatie!

Vraag vrijblijvend een offerte op

Wilt u ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Bekijk ook Cocktails op locatie

Bekijk ook Duurzaam & Groen

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering