Workshop Cocktail Shaken Den Haag

Workshop Cocktail Shaken Regio Den haag

Sinds 2018 werkt Shake and Serve Amsterdam samen met JUST SHAKE IT voor onze workshops cocktail shaken in de regio Den haag. Naast deze gezellige workshops bieden zij ook geweldige locaties waar je deze workshops kunt volgen!

JUST SHAKE IT organiseert cocktailworkshops desgewenst in combinatie met een BBQ of diner in Scheveningen, Wassenaar en Hoek van Holland! De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en je maakt 2 smaakvolle cocktails! Uiteraard ga je de eigen gemaakte cocktails ook proeven! 

Ben je op zoek naar een workshop cocktail shaken voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Vraag dan een offerte aan bij justshake.it

Alles is mogelijk! En bij meer personen wordt de prijs voor een cocktail workshop per persoon uiteraard lager! 

“JUST SHAKE IT” betekent in het Nederlands simpelweg: ‘gewoon schudden”. Toch komt er bij het maken van een cocktail meer kijken dan je zou denken! Onze professionele mannelijke én vrouwelijke bartenders nemen je mee in de wereld van de cocktails en het shaken, maar uiteraard ga je ook zelf aan de slag!

JUST SHAKE IT. En mocht je na of voor de cocktail workshop nog iets anders willen schudden, combineer de cocktail workshop dan met onze WORKSHOP SALSA  DANSEN Uiteraard geven we indien gewenst niet alleen de dorstigen drinken maar ook de hongerigen eten dankzij onze cocktail workshop inclusief BBQ of diner formule.

​JUST SHAKE IT! 

  • Workshop Cocktail Shaken 
  • bij 8 personen al vanaf
  • € 30,- per persoon incl. btw.
  • Cocktail workshop + BBQ
  • bij 8 personen al vanaf
  • € 44,50 per persoon incl. btw.

Workshop Cocktail Shaken Den Haag

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering