Workshop cocktails maken

Workshop cocktails maken

Shake and Serve is dé cocktail cateraar van Nederland. Wij werken onder andere voor Maison den Boer, Cartier Benelux, BMW en Vespa Lifestyle Store.

Wij verzorgen cocktail workshops in heel Nederland. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. De perfecte aanvulling voor uw feest, bedrijfsevenement, bruiloft of jubileum.

In onze workshop cocktails maken, leren wij u de kneepjes van het vak. Met Shake and Serve kan iedereen sensationele cocktails maken. Of het nou om een Mojito, Caipirinha of Cosmopolitan gaat – met Shake and Serve kan iedereen het.

Unieke workshop cocktails maken

In een 2 uur durende workshop leren wij u en uw gasten de basisbeginselen van cocktails maken. Uniek aan ons is onze kwaliteit, beleving en gastvrijheid. Met een workshop cocktails maken maakt u van uw event of feest een overgetelijke dag of avond. Wij leggen u en uw gasten in de watten en serveren hierbij heerlijke cocktails.

Cocktail workshop

Onze cocktails zijn niet alleen een een goddelijke sensatie, maar ook een lust voor het oog. Onze professionele cocktailshakers en bartenders zijn specialisten op het gebied van cocktail catering. Wij werken met een klein team van professionals en kunnen zo de hoogste kwaliteit bieden. Onze cocktailshakers behoren tot de beste ter wereld. Om een indruk te krijgen van onze diensten kunt u hier ons portfolio bekijken.

Geheel verzorgde workshop cocktails maken

Shake and Serve werkt vanuit kantoren in Amsterdam en Maastricht en bedient vanuit hier heel Nederland. Op locatie, op kantoor of thuis verzorgen wij cocktail workshops. Voor uw feest, jubileum, bruiloft of event.

Indien gewenst zorgen wij prachtige en stijlvolle mobiele cocktailbars. Ook kunnen wij cocktailkaarten, glaswerk en bartenders verzorgen.

Doordat wij veel ervaring hebben met het geven van cocktail workshops en het verzorgen van cocktail catering, denken wij graag mee over de creatieve invulling van uw feest of evenement.

Workshop cocktails maken – partners

Wij werken uitsluitend met de beste ingrediënten. Wij zijn partner van onder andere Remy Martin, Cointreau, Licor 43, Bols Genever en Sagatiba.

Daarnaast werken wij vaak samen met lokale partners – om zo unieke combinaties te maken.

Workshop cocktails maken?

Voor ieder budget verzorgen wij workshops cocktails maken. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend voorstel, welke wij tijdens een persoonlijke ontmoeting presenteren.

Vraag een offerte aan

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering