Activiteiten Amsterdam / Boek nu uw workshop!

Activiteiten Amsterdam

Activiteiten in Amsterdam zijn er in overvloed. Maar wat moet u kiezen? Shake and Serve Amsterdam heeft een aantal leuke ideeën voor Activiteiten Amsterdam. Sinds de oprichting van de stad Amsterdam in 1306 kent onze hoofdstad veel activiteit op het gebied van sterke drank. Denk bijvoorbeeld aan Lucas Bols, Jenever en Specerijen die gebruikt werden voor diverse recepturen. Met onze Workshop Cocktails Maken leert u alles over deze rijke Amsterdamse drankgeschiedenis. Bovendien leert u de lekkerste cocktails te maken met typisch Amsterdamse dranken. Deze combinatie van gezellig borrelen met uitleg over de Amsterdamse Cocktails maakt het een echt succes voor uw Activiteit in Amsterdam. U kunt onze activiteiten boeken op diverse plekken in Amsterdam. Lees meer over onze activiteiten in Amsterdam. Wilt u meer informatie over cocktail workshops in Amsterdam? Lees dan hier verder!

 

Activiteiten Amsterdam

Activiteiten Amsterdam / Workshop cocktails maken

Wat is er leuker dan met vrienden en/of collega’s een workshop cocktails maken te volgen? Bovendien een van de lekkerste activiteiten in Amsterdam. Tijdens deze workshop cocktails maken leert u alle ins and outs van de Amsterdamse Cocktailgeschiedenis. Afgewisseld met het maken van 3 heerlijke cocktails op basis van dranken uit onze hoofdstad. Gedurende deze 2-uur durende workshop staat plezier voorop. U kunt onze workshop cocktails maken volgen op de meest Amsterdamse plekjes. Zo kunt u namelijk voor deze Amsterdamse Activiteiten terecht bij een typisch Amsterdams Café in de gezellige Rivierenbuurt. Of in een van de meeste chique Cocktailbars van Amsterdam. Voor meer informatie kunt u hier terecht. Laat het ons gerust weten indien u direct wilt boeken!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Gin Proeverij / Amsterdamse activiteiten

De Gin Proeverijen van Shake and Serve Amsterdam horen thuis in de lijst met boeiendste Activiteiten Amsterdam. Wist u dat Gin eigenlijk voortkomt uit Jenever? De rijke Amsterdamse geschiedenis bracht Jenever over de gehele wereld en werd zo een inspiratiebron voor Gin. Bovendien kent Amsterdam een bloeiende Gin cultuur met haar eigen Gin merken zoals bijvoorbeeld Damrak gin. Onze Gin Proeverij bestaat uit een 5-tal Nederlandse gin merken. U leert niet alleen alles over de geschiedenis van deze gin maar u leert ze ook proeven op de juiste manier. Daarnaast maakt u ook nog eens 2 Gin & Tonics per persoon tijdens deze interactieve Gin Proeverij. Zoek niet langer naar activiteiten in Amsterdam en boek nu uw eigen Gin Proeverij!

 

Zoekt u naast typische Amsterdamse Activiteiten ook een leuke plek om te dineren? Vraag naar de mogelijkheden! U kunt namelijk zowel bij de Gin Proeverij als de Workshop Cocktails Maken een diner boeken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering