Cocktail Workshop Amsterdam / Boek nu onze actie!

Cocktail workshop Amsterdam

Zoekt u een cocktail workshop in Amsterdam? Dan bent u bij Shake and Serve Amsterdam aan het juiste adres. Wij bieden u cocktail workshops aan in het centrum van Amsterdam! U kunt op iedere locatie in Amsterdam genieten van een diner of van hapjes tijdens uw cocktail workshop. Tijdens de cocktail cursus maakt u kennis met een aantal cocktailtechnieken. Vervolgens gaat u tijdens onze cocktail workshops in Amsterdam uiteraard zelf aan de slag. U leert alles over de recepturen en wij nemen u mee in de wereld van de laatste cocktailtrends. Daarnaast is proeven uiteraard een belangrijk onderdeel van de cocktail workshop. Bovendien geniet u zo samen met uw vrienden of collega’s van een gezellige avond uit in Amsterdam. Ten slotte leert u de kneepjes van het vak als het gaat om cocktails maken. De cocktail workshops in Amsterdam duren 2 uur en u leert 3 heerlijke cocktails te maken. Boek nu uw Cocktail Workshop in Amsterdam vanaf € 30,- p.p. incl. btw!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Cocktail workshop Amsterdam bij het Muziekgebouw aan ’t IJ

Boek nu een workshop cocktails maken in Amsterdam bij het Muziekgebouw aan ’t IJ. Shake and Serve Amsterdam werkt samen met deze unieke locatie op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Centraal Station. Ideaal als u de workshop cocktails maken wilt combineren met andere activiteiten in het Centrum van Amsterdam. Handig als u bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje organiseert. Zoals de naam al doet vermoeden ligt deze bijzondere locatie aan het IJ. U kunt tijdens uw cocktailworkshop dan ook genieten van een uniek uitzicht over het IJ. Bovendien is het Muziekgebouw aan ’t IJ zeer goed bereikbaar omdat het praktisch naast het Amsterdam Centraal Station ligt en naast de Amsterdam Passenger Terminal. Ten slotte kunt u na uw cocktail workshop heerlijk eten in Grand Café 4″33. Kortom de perfecte locatie in Amsterdam voor een cocktail cursus! Boek nu uw cocktail workshop vanaf € 30,- p.p. incl. btw! Belangrijk: U kunt de workshop van Shake and Serve boeken via onderstaande link. U kunt de workshop niet bij de locatie boeken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktailworkshop Amsterdam

Cocktail & Mocktail workshop Amsterdam

Rated 5 out of 5
4 augustus 2020

Shake and serve bedankt voor de leuke, leerzame en lekkere mocktail workshops die jullie hebben verzorgd voor onze studenten aan het ROCVA college Airport. Het was een groot succes, Shake and Serve heeft met enthousiasme en geduld 150 studenten bartend skills geleerd. De communicatie verliep perfect en de eigenaar was iedere dag aanwezig om er zeker van te zijn dat alles naar wens verliep. Zeker voor herhaling vatbaar!

Wanja Kleuters

Waarom onze Amsterdamse Cocktail workshops?

 • Locaties in het centrum van Amsterdam 
 • Vanaf 10 personen te boeken voor Privé workshops
 • Vanaf 2 personen inschrijven mogelijk bij een open Cocktail Workshop in Amsterdam ( klik hier )
 • Scherpste prijs
 • Meer dan 14 jaar ervaring
 • Kies voor duurzaam en groen! Wij gebruiken bijvoorbeeld geen plastic rietjes.
 • Altijd uit te breiden met hapjes of diner
 • Duizenden mensen gingen u voor!
 • Wij helpen u professioneel en snel

 

Cocktail Cursus Amsterdam Vrijgezellenfeest

Cocktail workshop Amsterdam bij Pong House of Ping

Boek nu uw cocktail workshop bij Shake and Serve Amsterdam. Want u kunt onze workshops volgen op de meest unieke locaties in Amsterdam. Zo kunt u cocktails maken bij Pong House of Ping. Deze gezellig locatie op de Jan van Galenstraat in Amsterdam West is werkelijk perfect voor uw vrijgezellenfeest of teamuitje. Naast de cocktail workshop die verzorgd wordt door Shake and Serve Amsterdam, kunt u hier ook Pingpongen, karaoke doen of genieten van een street food diner. Alle ingrediënten voor een compleet uitje, want u heeft alles op een locatie. U kunt hier zowel met kleine als grote groepen terecht. En u kunt uw auto voor de deur parkeren. Bovendien is de workshop locatie zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. De cocktail workshop kunt u boeken bij Shake and Serve Amsterdam. Daarnaast kunt u alle andere activiteiten ook bij Shake and Serve Amsterdam boeken. Zo hoeft u nergens naar om te kijken. De cocktail workshop duurt 2 uur en bestaat uit 3 cocktails. U kunt bij ons ook mocktails ( non-alcoholisch ) maken. Deze zijn altijd aanwezig. 

Boek nu uw cocktail workshop vanaf € 30,- p.p. incl. btw! Belangrijk: U kunt de workshop van Shake and Serve boeken via onderstaande link. U kunt de workshop niet bij de locatie boeken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail workshop bij Bar Restaurant 1900 in Amsterdam Oost

Shake and Serve Amsterdam geeft ook cocktail workshops bij Bar Restaurant 1900. Deze bourgondische locatie in Amsterdam Oost is perfect voor een teamuitje of vrijgezellenfeest. Onze cocktail workshop duurt 2 uur en bestaat uit 3 cocktails. U kunt ook mocktails maken als u liever geen alcohol drinkt tijdens de workshop. Daarnaast kunt u bij Bar Restaurant 1900 heerlijk blijven dineren. Ook kunt u met de borrelplank 1900 een goede bodem leggen tijdens de cocktail cursus. Op deze manier kunt u een gezellige uitje organiseren zonder door de hele stad te hoeven rijden. Bovendien is Bar Restaurant 1900 perfect bereikbaar met het OV en kunt u de auto voor de deur parkeren. Liever de cocktailworkshop doen in een privé ruimte? Dat is geen probleem! U kunt de cocktail cursus volgen in een aparte ruimte bij Bar Restaurant 1900 in Amsterdam Oost.

Boek nu uw cocktail workshop vanaf € 30,- p.p. incl. btw! Belangrijk: U kunt de workshop van Shake and Serve boeken via onderstaande link. U kunt de workshop niet bij de locatie boeken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktailworkshop Amsterdam

Cocktails leren maken bij Boules Bites Bar in Amsterdam

Op zoek naar het ideale team uitje? Boek dan nu de cocktail workshop van Shake and Serve Amsterdam. Wij werken samen met Boules Bites Bar in Amsterdam zodat u het perfecte teamuitje kunt organiseren. Want op deze locatie kunt u tevens Jeu de Boules boeken. Zo kunt u een leuke cocktail workshop volgen en daarna gezellig een potje Jeu de Boules spelen. Bovendien kunt u hier genieten van heerlijk streetfood en de lekkerste snacks. Op deze manier kunt u dus een teamuitje of vrijgezellenfeest organiseren op dezelfde locatie. Daarnaast is de Bites Boules Bar goed te bereiken. Want de locatie ligt naast Station Noord en u kunt voor de deur parkeren. Ook kunt u hier met zowel kleine als grote groepen terecht. Perfect wanneer je op zoek bent naar een cocktail workshop die geschikt is voor grote groepen. De cocktailworkshop duurt 2 uur en bestaat uit 3 cocktails. Mocktails zijn altijd aanwezig voor diegene die liever geen alcohol drinken. Boek nu uw cocktail workshop vanaf € 30,- p.p. incl. btw! Belangrijk: U kunt de workshop van Shake and Serve boeken via onderstaande link. U kunt de workshop niet bij de locatie boeken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Cocktails leren maken in Amsterdam

Sfeervolle cocktail workshops in het West-Indisch Huis

Het West-Indisch Huis is een rijksmonument van formaat. Dit voormalige hoofdkwartier van de West-Indische Compagnie kent een rijke Amsterdamse geschiedenis. Het is een statig gebouw aan de Herenmarkt, in het centrum van Amsterdam. U kunt hier terecht voor een cocktail workshop in een zeer bijzondere setting. Er is een ruimte aanwezig voor kleinere groepen maar u kunt ook met grotere groepen terecht. Tot wel 200 personen. Zomers kunt u zelfs op het binnenplein een cocktail workshop volgen. Voor een cocktail workshop in Amsterdam is dit een perfecte locatie. Bovendien biedt Het West-Indisch Huis tevens de mogelijkheid om lekker te dineren, voor of na het cocktails maken. Of u kunt genieten van heerlijke hapjes tijdens uw cocktail workshop. Boek nu uw Cocktail Workshop in Amsterdam in het West-Indisch Huis! Belangrijk: U kunt de workshop van Shake and Serve boeken via onderstaande link. U kunt de workshop niet bij de locatie boeken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktails maken in Amsterdam

 

Cocktail workshop Amsterdam op Locatie

Wist u dat u een cocktail workshop in Amsterdam kunt boeken op iedere gewenste locatie? Naast bovenstaande en onderstaande locaties voor uw cocktail workshop, kunt u tevens uw eigen locatie in Amsterdam aangeven. Stel u organiseert een vrijdagmiddagborrel op kantoor en u wilt een leuke teambuilding activiteit doen! Dan verzorgen wij een uitdagende cocktail workshop op uw kantoor in Amsterdam. Bovendien rekenen wij geen voorrijkosten voor onze cocktail workshops in Amsterdam! Dus neem gerust contact met ons op als u een cocktail workshop wilt organiseren op uw eigen locatie in Amsterdam.

Workshop Cocktails maken op de Zuidas Amsterdam

Bent u opzoek naar een locatie op de Zuidas om een workshop cocktails maken te volgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Shake and Serve Amsterdam verzorgt cocktail workshops op de Zuidas op professioneel niveau. Met representatieve bartenders zorgen wij voor een leuk bedrijfsuitje op een gezellige locatie.  Hier kunt u met zowel kleine als grote groepen terecht. Bovendien kunt u hier goed dineren of hapjes bestellen voor tijdens de workshop cocktails maken. Daarnaast kunt u uw workshop cocktails maken in Amsterdam tevens boeken bij in Amstelveen. U kunt hier heerlijk mediterraans eten tegen een goede prijs. Wilt u een workshop cocktails shake boeken met diner voor een bedrijfsuitje? Vraag dan naar onze arrangementen! Wilt u graag meer informatie over cocktail workshops op de Zuidas? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte op! Belangrijk: U kunt de workshop van Shake and Serve boeken via onderstaande link. U kunt de workshop niet bij de locatie boeken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Workshop cocktails maken Amsterdam

Cocktail Cursus bij Moxy Hotel Amsterdam

Wilt u een cocktail cursus volgen in Amsterdam? Bent u bovendien opzoek naar een fantastisch uitzicht over Amsterdam? Leer dan nu cocktails maken bij het Moxy Hotel in Amsterdam. Want u kunt hier vanaf de 9de verdieping genieten van het uitzicht over Amsterdam terwijl u 3 heerlijke cocktails leert maken. Bovendien kunt u op deze locatie, naast de workshop cocktails maken in Amsterdam, ook genieten van een heerlijk diner of van hapjes tijdens de workshop. Het Moxy Hotel in de Houthavens is goed te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto en u kunt zelfs onder het hotel parkeren. Daarnaast kunt u hier een cocktail cursus volgen met zowel kleine als grote groepen. Tot wel 500 personen! Het hippe Moxy Hotel is een unieke plek in Amsterdam om cocktails te leren maken met uw vrienden of collega’s! Boek nu uw cocktail cursus bij het Moxy Hotel in Amsterdam! Belangrijk: U kunt de workshop van Shake and Serve boeken via onderstaande link. U kunt de workshop niet bij de locatie boeken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail cursus Amsterdam

Cocktails maken bij Bar Café Louis Davids Amsterdam

Cocktail Workshop AmsterdamBar Café LOUIS DAVIDS is een ideale locatie voor uw cocktail workshop. Want deze gezellige bar in de Amsterdamse Rivierenbuurt ( Amsterdam Zuid ) biedt ruimte aan groepen tussen de 10 en 30 personen. Hier kunt u tevens lekker eten. Overigens is er op donderdagavond een speciale Burgernight. Daarnaast kunt u heerlijke hapjes bestellen tijdens uw workshop. Bovendien kunt u ook gebruik maken van het terras als het Amsterdamse weer het toelaat. Zo kunt u genieten van een gezellige ambiance. Ten slotte kunt u hier voor de deur parkeren. Hier krijgt u een goede sfeer impressie van deze locatie. Boek nu deze unieke cocktail workshop in Amsterdam. Belangrijk: je kunt de workshop van Shake and Serve boeken via onderstaande link. Je kunt de workshop niet bij de locatie boeken.

 

 

 

Cocktail workshop voor 2 personen in Amsterdam

Bent u opzoek naar een cocktail workshop voor 2 personen? Dan kunt u bij ons terecht! Onze open Cocktail workshops en open Gin Tonic workshops duren 2 uur. De workshops bestaan uit 3 cocktails of 3 Gin Tonics. Bij binnenkomst ontvangt u een welkomstcocktail of welkomst Gin & Tonic. Waarna u onder professionele begeleiding de overige 2 stuks zelf gaat shake! Deze open workshops worden een paar keer per maand georganiseerd. Deze vinden plaats bij Pong House of Ping te Amsterdam. U kunt uiteraard ook met 3 of meer personen deelnemen aan de open cocktail workshops. Wilt u graag weten op welke data u zich kunt aanmelden? Bekijk dan onderstaande link voor alle data! U kunt dan tevens de tickets boeken voor de open cocktail workshops in Amsterdam.

Boek nu een Open Cocktailworkshop

Shake and Serve Amsterdam

Wij werken in Amsterdam en omstreken en verzorgen cocktail workshops voor de zakelijke markt maar ook de particuliere markt. 

Shake and Serve Amsterdam verzorgd tevens cocktail workshops op locatie. Daardoor kunt zo genieten van de gezelligheid van een cocktail workshop in uw eigen huis of kantoorpand. Want Shake and Serve Amsterdam levert alles op locatie en onze cocktailshaker loods u en uw gasten door de workshop heen. Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van de manier waarop wij een persoonlijke touch geven aan uw evenement of feest.  

Details over onze Cocktail Workshops

 • Onze Cocktail workshop duurt 2 uur
 • De Cocktail workshop bestaat uit 3 cocktails
  • U kunt ook alcoholvrije cocktails bestellen
 • Cocktail workshop is te boeken vanaf € 30,- p.p. incl. BTW
 • U kunt boeken vanaf 10 personen
 • Uw Cocktail workshop dient vooraf te worden geboekt
  • Vraag ons hieronder naar de mogelijkheden en de kosten

Shake and Serve Amsterdam nodigt u graag uit voor onze cocktail workshops in Amsterdam. Bovendien kunt u al uw vragen bij ons neerleggen dus Boek nu!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

 

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering