Cocktail Workshop Amsterdam / Boek nu onze actie!

Cocktail workshop Amsterdam

Zoekt u een cocktail workshop in Amsterdam? Dan bent u bij Shake and Serve Amsterdam aan het juiste adres. Onder professionele begeleiding nemen wij u terug naar de oorsprong van de cocktail. Daarnaast maakt u kennis met een aantal cocktailtechnieken. Vervolgens gaat u tijdens deze cocktail workshop uiteraard zelf aan de slag. U leert alles over de recepturen en wij nemen u mee in de wereld van de laatste cocktailtrends. Daarnaast is proeven uiteraard een belangrijk onderdeel van de cocktail workshop. Bovendien geniet u zo samen met uw vrienden of collega’s van een gezellige avond uit in Amsterdam. Ten slotte leren u de kneepjes van het vak als het gaat om cocktails maken. Want met Shake and Serve Amsterdam kan iedereen het. Daardoor beleeft u de sensatie van de perfecte cocktail.

Vraag een offerte op

Echte Amsterdamse locaties voor de cocktail workshop

Shake and Serve Amsterdam heeft al vele cocktail workshops mogen verzorgen in Amsterdam en omstreken. Bovendien adviseren u graag welke bijzondere locatie het best past bij uw evenement.

Bar Café Louis Davids

Cocktail Workshop AmsterdamBar Café LOUIS DAVIDS is een ideale locatie voor uw cocktail workshop. Want deze gezellige bar in de Amsterdamse Rivierenbuurt ( Amsterdam Zuid ) biedt ruimte aan groepen tussen de 10 en 30 personen. Hier kunt u tevens lekker eten. Overigens is er op donderdagavond een speciale Burgernight. Daarnaast kunt u heerlijke hapjes bestellen tijdens uw workshop. Bovendien kunt u ook gebruik maken van het terras als het Amsterdamse weer het toelaat. Zo kunt u genieten van een gezellige ambiance. Ten slotte kunt u hier voor de deur parkeren. Hier krijgt u een goede sfeer impressie van deze locatie.

 

 

 

Diner & Cocktail Workshop bij Restaurant Dimitri’s

Deze hotspot bij de Dappermarkt ( Amsterdam Oost ) leent zich ideaal voor een cocktail workshop met een diner. Hier kunt u genieten van de Mediteraanse & Arabische keuken. Chefs Ray & Thomas leggen u en uw gasten namelijk in de culinaire watten. Bovendien leent deze locatie zich perfect voor groepen tussen de 10 en 100 personen. Ook hier kunt u gemakkelijk voor de deur parkeren en daarnaast is dit moderne restaurant goed bereikbaar met openbaar vervoer. Ten slotte vind u hier nog een aantal goede ideeën voor het diner!

Cocktail Workshop Amsterdam

Cocktail Workshop Door 74

Wij hebben een exclusieve samenwerking met het Amsterdamse Door 74 – de beste cocktailbar Esquire 2014. Door 74 is ook internationaal bekend als een van de beste cocktailbars ter wereld (oa. Beste Cocktail bar Time Out magazine 2011, World’s 50 best bars number 29 2011, World’s 50 best bars number 15 2013, nominatie Tales of the cocktail “best international bar” 2014). Als u vragen heeft over deze locatie, neem dan gerust contact met ons op.

Cocktail Workshop Amsterdam

Shake and Serve Amsterdam

Wij werken in Amsterdam en omstreken en verzorgen cocktail workshops voor de zakelijke markt maar ook de particuliere markt. 

Shake and Serve Amsterdam verzorgd tevens cocktail workshops op locatie. Daardoor kunt zo genieten van de gezelligheid van een cocktail workshop in uw eigen huis of kantoorpand. Want Shake and Serve Amsterdam levert alles op locatie en onze cocktailshaker loods u en uw gasten door de workshop heen. Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van de manier waarop wij een persoonlijke touch geven aan uw evenement of feest.  

Details over onze Cocktail Workshops

 • Onze Cocktail workshop duurt 2 uur
 • De Cocktail workshop bestaat uit 3 cocktails
  • U kunt ook alcoholvrije cocktails bestellen
 • Cocktail workshop kost € 25,- p.p. exclusief BTW
 • U kunt boeken vanaf 10 personen
 • Uw Cocktail workshop dient vooraf te worden geboekt
 •  U kunt kiezen uit de volgende locaties;
 •  Bar Café LOUIS DAVIDS
  • U kunt hier eten en borrelen
  • U kunt hier voor de deur parkeren
 • Restaurant Dimitri’s 
  • U kunt hier eten en borrelen
  • U kunt hier voor de deur parkeren
 • Door 74
  • U kunt hier borrelen
 • Eigen Locatie
  • Vraag ons hieronder naar de mogelijkheden en de kosten

Shake and Serve Amsterdam nodigt u graag uit voor onze cocktail workshops in Amsterdam. Bovendien kunt u al uw vragen bij ons neerleggen dus Boek nu!

 

Vraag een offerte op

OFFERTE AANVRAGEN