Cocktail workshop Den Haag / Boek nu!

Cocktail workshop Den Haag

Boek nu jullie Cocktail workshop in het hartje van Den Haag. Want je betaalt nu maar € 30,- p.p. inclusief btw. En tijdens de 2-uur durende cocktail workshop in Den Haag leer je zelf 3 heerlijke cocktails te maken. Leer cocktails maken met je vrienden of collega’s. Want onze cocktail cursus is een ideaal bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Den Haag. Bovendien kun je bij onze locatie in ‘s-Gravenhage gezellig dineren. En je kunt uiteraard hapjes bestellen voor tijdens de cocktail workshop. Onze professionele bartenders nemen jullie mee naar de geschiedenis van de cocktail. Daarnaast leren ze jullie alle laatste trends op het gebied van cocktails. Uiteraard kun je bij ons ook Non-Alcolholische cocktails leren maken. Bovendien gebruiken wij voor onze cocktail workshops in Den Haag alleen Biologische Fairtrade producten. Iedere datum en tijdstip is mogelijk! Dus boek nu jullie cocktail workshop in Den Haag. Lees hieronder meer over onze locatie Bleyenberg!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Cocktail workshop Den Haag

Cocktail workshops Den Haag

Rated 5 out of 5
4 augustus 2020

Met 12 vrouwen cocktails gemaakt voor vrijgezellenfeest, en het was super geregeld! Lekkere cocktails, leuke bartender, goede sfeer, gezellige locatie. Helemaal top!

Suzanne Scholte

Waarom onze Cocktail workshops?

 • 2 uur durende Cocktail workshop met 3 heerlijke cocktails voor maar € 30,- p.p. incl. btw.
 • Privé Cocktail workshops vanaf 10 personen mogelijk
 • Open Cocktail workshops vanaf 1 persoon mogelijk
 • Mocktails mogelijk
 • Gin & Tonic workshop mogelijk
 • Last Minute boekingen mogelijk
 • Snelle reactie op aanvragen
 • Boekingen op iedere datum mogelijk
 • Covid-19 proof
 • Leuke & professionele bartenders
 • Biologische en Fairtrade ingrediënten
 • Geen plastic rietjes 
 • Locaties door heel Nederland
 • Cocktail workshop thuis mogelijk
 • Cadeaubonnen mogelijk

Cocktail workshops in het centrum van Den Haag

De cocktail workshops in Den Haag zijn te boeken in centrum van Den Haag. Met deze unieke locatie in de hoofdstad van Zuid-Holland bent u gegarandeerd van een gezellige sfeer. Je kunt hier goed dineren en na de cocktail workshop borrelen. Daarnaast zijn de locaties zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Bovendien kun je genieten van een mooi terras. Met de cocktail workshops in Den Haag ben je zeker van een geslaagd uitje. Je leert bijvoorbeeld een Mojito te maken of hoe je de perfecte Gin & Tonic maakt. In de cocktail cursus leer je cocktails maken op de juiste manier. En leer je de do’s & don’ts van cocktailvak. Met 15 jaar ervaring garanderen wij niet alleen veel plezier, maar ook professionele begeleiding. Boek nu onze cocktail workshop in het hart van Den Haag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Leer cocktails maken bij Bleyenberg Den Haag

Deze fantastische locatie is perfect voor jullie cocktail workshop in Den Haag. Bleyenberg ligt op de Grote Markt, midden in centrum van Den Haag. Je kunt op deze unieke plek heerlijk eten en borrelen. En er zijn diverse ruimtes voor jullie beschikbaar waar de cocktail workshops gevolgd kunnen worden. Zo is er zelfs een bar met een dakterras. Op die manier hebben jullie tijdens de cocktail workshop een geweldig uitzicht over de stad Den Haag. Maar er zijn ook stijlvol ingerichte vergaderruimtes waar de cocktail cursus gevolgd kan worden. Ideaal voor een zakelijke boeking. Daarnaast is er evenementen basement waar echt een feestje gemaakt kan worden tijdens de workshop. Benieuwd? Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Cocktail Cursus Den Haag

Je kunt de cocktail workshops in Den Haag boeken vanaf 10 personen. En je kunt met hele grote groepen bij ons terecht. Laat het ons gerust weten als je dingen wilt aanpassen. Wij denken graag met je mee om de cocktail cursus precies af te stemmen op jullie wensen. Denk bijvoorbeeld aan een thema of wellicht wil je iemand in het zonnetje zetten tijdens de cocktail workshop. Naast de cocktail cursus in Den Haag kun je ook een Gin & Tonic workshop boeken. De Gin & Tonic workshops in Den Haag duren tevens 2 uur. Je leert 3 heerlijke gin tonics maken voor maar € 30,- p.p. incl. btw. Heb je vragen over de mogelijkheden m.b.t. een cocktail cursus in Den Haag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Bekijk ook! Cocktail workshops in Amsterdam

Bekijk ook! Cocktail workshops in Utrecht

Bekijk ook! Cocktail workshops in Rotterdam

Bekijk ook! Cocktail workshops in Haarlem

OFFERTE AANVRAGEN