Cocktail workshop Den Haag / Boek nu!

Shake and Serve verzorgt cocktail catering en cocktail workshops in en rond Den Haag. Maar ook in Zuid-Holland zijn wij actief en leveren wij cocktail workshops op maat. Graag begeleiden wij u bij de perfecte invulling van uw opening, (privé)feest, jubileum of bedrijfsevenement.

Mail direct uw opdracht en wij sturen u een vrijblijvend voorstel.

In een 2 uur durende cocktail workshop leert u onder toeziend oog van vakkundige cocktailshakers alles over de perfecte cocktail. We nemen de basis technieken van cocktailshaken door – en daarbij is er voldoende gelegenheid om zelf te proeven.

Cocktail workshop Den Haag

Cocktail workshop Den Haag

In onze cocktail workshops werken wij graag met lokale partners. Echte Haagse en Zuid-Hollandse locaties zorgen voor een unieke cocktail beleving. Daarnaast hebben wij op diverse Zuid-Hollandse evenementen cocktail catering en cocktail workshops verzorgd. Zo hebben wij een cocktailbar verzorgd met Bols Korenwijn cocktails op de veiling van het eerste haringvaatje voor ruim 400 man. 

Shake and Serve op de doop van de nieuwe haring 2014

De cocktail workshop Den Haag wordt gegeven in uw bedrijfspand, bij u thuis of op lokatie in of rond Den Haag. Door onze ervaring helpen wij u graag met het vinden van een geschikte lokatie voor uw cocktail workshop.

De beste bartenders bij uw cocktail workshop Den Haag

Onze professionele cocktailshakers en bartenders behoren tot de mondiale top. Beleef sensationele cocktails – waarbij de cocktailshakers u en uw gasten de kneepjes van het vak leren. Met Shake and Serve kan iedereen cocktails shaken.

Wij werken met de beste ingrediënten en materialen. Bij uw eigen cocktail workshop Den Haag zorgen wij indien gewenst voor (mobiele) cocktailbars, glaswerk, cocktailkaarten en aankleding.

Wij zijn partner van onder meer Remy Martin, Cointreau, Bols Genever en Licor 43.

We denken graag mee om van uw evenement of feest een bijzondere en gedenkwaardige dag of avond te maken.

Cocktail workshop Den Haag?

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij voorzien u graag van een passend voorstel – welke wij tijdens een persoonlijke ontmoeting presenteren.

Vraag een offerte op
OFFERTE AANVRAGEN