Cocktail workshop Den Haag / Boek nu!

Cocktail workshop Den Haag

Boek nu jullie Cocktail workshop in het hartje van Den Haag. Want je betaalt nu maar €25,- p.p. exclusief btw. En tijdens de 2-uur durende cocktail workshop in Den Haag leer je zelf 3 heerlijke cocktails te maken. Leer cocktails maken met je vrienden of collega’s. Want onze cocktail cursus is een ideaal bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Den Haag. Bovendien kun je bij al onze locaties in ‘s-Gravenhage gezellig dineren. En je kunt uiteraard hapjes bestellen voor tijdens de cocktail workshop. Onze professionele bartenders nemen jullie mee naar de geschiedenis van de cocktail. Daarnaast leren ze jullie alle laatste trends op het gebied van cocktails. Uiteraard kun je bij ons ook Non-Alcolholische cocktails leren maken. Bovendien gebruiken wij voor onze cocktail workshops in Den Haag alleen Biologische Fairtrade producten. Iedere datum en tijdstip is mogelijk! Dus boek nu jullie cocktail cursus in Den Haag. 

Vraag vrijblijvend een offerte op

Cocktail workshop Den Haag

Cocktail workshops in het centrum van Den Haag

De cocktail workshops in Den Haag zijn te boeken in centrum van Den Haag. Met deze unieke locaties in de hoofdstad van Zuid-Holland bent u gegarandeerd van een gezellige sfeer. Je kunt hier goed dineren en na de cocktail workshop borrelen. Daarnaast zijn de locaties zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Bovendien kun je genieten van een mooi terras. Met de cocktail workshops in Den Haag ben je zeker van een geslaagd uitje. Je leert bijvoorbeeld een Mojito te maken of hoe je de perfecte Gin & Tonic maakt. In de cocktail cursus leer je cocktails maken op de juiste manier. En leer je de do’s & don’ts van cocktailvak. Met 15 jaar ervaring garanderen wij niet alleen veel plezier, maar ook professionele begeleiding. Boek nu onze cocktail workshop in het hart van Den Haag!

Vraag vrijblijvend een offerte op

Wil je ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Cocktail Cursus Den Haag

Je kunt de cocktail workshops in Den Haag boeken vanaf 10 personen. En je kunt met hele grote groepen bij ons terecht. Laat het ons gerust weten als je dingen wilt aanpassen. Wij denken graag met je mee om de cocktail cursus precies af te stemmen op jullie wensen. Denk bijvoorbeeld aan een thema of wellicht wil je iemand in het zonnetje zetten tijdens de cocktail workshop. Naast de cocktail cursus in Den Haag kun je ook een Gin & Tonic workshop boeken. De Gin & Tonic workshops in Den Haag duren tevens 2 uur. Je leert 3 heerlijke gin tonics maken voor maar € 25,- p.p. ex btw. Heb je vragen over de mogelijkheden m.b.t. een cocktail cursus in Den Haag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Bekijk ook! Cocktail workshops in Amsterdam

Bekijk ook! Cocktail workshops in Utrecht

 

OFFERTE AANVRAGEN