Cocktail workshop Vrijgezellenfeest

Cocktail workshop voor jullie Vrijgezellenfeest 

Boek nu een cocktail workshop voor jullie vrijgezellenfeest voor maar € 30,- p.p. incl. btw! Want de cocktail workshops van Shake and Serve Amsterdam zijn de perfecte activiteit voor jullie vrijgezellenfeest. Tijdens een 2 uur durende workshop leren jullie 3 cocktails maken onder professionele begeleiding. En dit allemaal met veel sfeer en op een gezellige locatie. Shake and Serve Amsterdam verzorgt cocktail workshops op locatie door heel Nederland. Daarnaast kunnen jullie terecht op een viertal locaties in Amsterdam. Perfect voor jullie vrijgezellenfeest, omdat jullie zelfs in het centrum terecht kunnen. Zoeken jullie een leuke cocktail workshop voor een vrijgezellenfeest? Boek dan nu of vraag vrijblijvend een offerte op. En leer cocktails maken samen met je vrienden!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vrijgezellenfeest & Cocktail workshop bij Pong House of Ping

Zoeken jullie een leuke locatie in Amsterdam waar je tevens goed kan eten? Pong House of Ping is dé hippe plek van Amsterdam. Met heerlijk street food hebben jullie een ruime keuze aan gerechten en voor ieder wat wils. Perfect om zo na de cocktail cursus wat te gaan eten! Tijdens de cocktail workshop op jullie vrijgezellenfeest kunnen jullie tevens borrelplankjes bestellen of andere heerlijke hapjes. Bovendien kun je ook pingpongen en karaoke doen op deze locatie. Op die manier is alles aanwezig op één locatie! Boek nu een cocktail cursus voor jullie vrijgezellenfeest bij Shake and Serve Amsterdam en wij zorgen voor een geweldige avond!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Cocktail workshop vrijgezellenfeestCocktail workshop Vrijgezellenfeest 

Shake and Serve Amsterdam verzorgt al jaren gezellige cocktail workshops die een ideale activiteit vormen voor een vrijgezellenfeest. Leuke bartenders leggen je op een interactieve manier uit hoe je de beste cocktails bereidt. En wist je dat je bij Bar Café LOUIS DAVIDS tevens een DJ workshop kan volgen? Deze DJ workshop vind tegelijk plaats met de cocktail workshop en is een leuke combinatie voor jullie vrijgezellenfeest! Bovendien kost de DJ workshop maar € 12,50  p.p. extra. Bar Café LOUIS DAVIDS is tevens een perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest. Met gezellige muziek op de achtergrond en de mogelijkheid om heerlijke hapjes te bestellen. Daarnaast kunnen jullie in de zomer gebruik maken van het terras! Er zijn diverse opties mogelijk qua cocktail workshops. Zo heeft Shake and Serve Amsterdam cocktail workshops maar bijvoorbeeld ook gin & tonic workshops.  Mocht je interesse hebben in onze workshop dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Cocktails maken op je vrijgezellenfeest

Het West-Indisch Huis leent zich ideaal voor een leuk vrijgezellenfeest. Je kunt bijvoorbeeld een diner combineren met een cocktail workshop. Daarnaast is deze locatie lekker centraal gelegen in het centrum van Amsterdam. Shake and Serve Amsterdam geeft jullie de mogelijkheid om je cocktail workshop zowel binnen als buiten te volgen! Zo kunnen jullie tijdens jullie vrijgezellenfeest cocktails maken op de binnenplaats van het West-Indisch Huis. Verder leren jullie van alles over de geschiedenis van de cocktail en de diverse technieken die komen kijken bij het cocktailvak. Daarnaast kun je van alles leren over de laatste cocktailtrends. Hebben jullie wel eens nagedacht over een Whisky workshop? Ook hiervoor kun je bij ons terecht! Boek nu jullie cocktail workshop voor je vrijgezellenfeest bij het West-Indisch Huis in centrum van Amsterdam!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Cocktail Class Bachelor Party MOXY Hotel

Het Moxy hotel in Amsterdam is een unieke locatie voor jullie bachelor feest. Want dit hippe hotel is ideaal om na de cocktail workshop nog even gezellig te blijven borrelen. De cocktail workshops voor vrijgezellenfeesten kunnen hier zelfs op het dakterras worden gehouden! En op die manier hebben jullie een waanzinnig uitzicht over Amsterdam. Je kunt hier met zowel kleine als grote groepen terecht. Leers cocktails maken op deze perfecte locatie voor je bachelorette party! Vraag naar de mogelijkheden!

Cocktail workshops door heel Nederland

Wil je graag een vrijgezellenfeest organiseren buiten Amsterdam en ben je opzoek naar een Cocktail Workshop? Ook dan kun je terecht bij Shake and Serve Amsterdam. Want wij verzorgen cocktail workshops voor vrijgezellenfeesten door heel Nederland. Ideaal als je je feestje thuis of in jouw stad wilt organiseren maar je toch een professionele organisatie wilt boeken. Voor meer informatie over cocktail workshops in Amsterdam kunt je hier terecht. Wil je een cocktail cursus boeken buiten Amsterdam dan kun je hieronder vrijblijvend een offerte opvragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering