Cocktail Workshop / Bekijk nu de mogelijkheden!

Cocktailworkshops door heel Nederland

Shake and Serve is dé cocktail cateraar van Nederland. Een van onze specialiteiten is het geven van cocktail workshops, zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. Dit doen wij voor uw bruiloft, jubileum, opening of (bedrijfs)feest. Wij maken graag een passend en vrijblijvend voorstel voor uw event. Voor cocktail workshops in Amsterdam kunt u hier terecht.

Een cocktail workshop maakt uw feest of event extra bijzonder. Gedurende een 2 uur durende workshop leren u en uw gasten de perfecte cocktail te bereiden. Bent op zoek naar een cocktail workshop in Amsterdam? Lees dan hier verder.

Cocktail workshop

Unieke Cocktail Workshop

Wij verzorgen cocktail workshops in heel Nederland. Dit kan bij u thuis, op kantoor of op locatie. Indien gewenst denken wij graag mee over een geschikte locatie. Door onze ervaring weten we vaak een creatieve invulling te geven aan uw event.

Shake and Serve werkt samen met onder andere 1689 GinLicor 43 en Remy Martin. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich onder meer BMW, Provincie Limburg en Maison van den Boer.

Cocktail workshop met de beste shakers

Samen met de beste cocktailshakers leert u sensationele cocktails te bereiden. Onze cocktailshakers en bartenders zijn professionals, die zich kunnen meten met de mondiale top. Met Shake and Serve kan iedereen smaakvolle cocktails maken. We leren u de basisprincipes van cocktail shaken – waarbij beleving en gastvrijheid voorop staan. Ook vertellen u wij over de achtergrond en geschiedenis van de cocktail. Uiteraard blijft er tijdens de cocktail workshop voldoende mogelijkheid over om zelf cocktails te proeven. We serveren ook alcoholvrije cocktails.

We hebben een klein team van vakkundige en passievolle cocktailshakers. Op deze wijze kunnen wij het kwaliteitsniveau zeer hoog houden.

Bekijk hier ons portfolio om een indruk te krijgen van onze producten

Cocktail workshop?

Bent u geinteresseerd geraakt in onze cocktail workshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons. Wij voorzien u graag van een passend voorstel, welke wij tijdens een persoonlijke ontmoeting presenteren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

 
Tickets open workshops
Privé workshops & Catering