Cocktailworkshop Amsterdam - Moscow Mule

Shake and Serve Amsterdam @ Bar Café LOUIS -DAVIDS

Cocktailworkshop Amsterdam

Sinds augustus 2018 werkt Shake and Serve Amsterdam samen met Bar Café LOUIS-DAVIDS. Dit gezellige café in de Amsterdamse Rivierenbuurt wordt uitgebaat door de gebroeders Jurgens. Louis en David zijn ware gastheren en wij zijn dan ook trots om onze cocktailworkshops hier te mogen organiseren. Shake and Serve Amsterdam organiseert sinds jaar en dag cocktailworkshops op uw eigen locatie en cocktailworkshops op onze partnerlocaties. U kunt bij ons terecht om met uw vrienden of collega’s in een sfeervolle setting cocktails te leren maken. Als bedrijfsuitje of als een activiteit tijdens uw vrijgezellenfeest. 

Zo kon Shake and Serve Amsterdam onlangs voor de eerste keer een vrijgezellen cocktailworkshop organiseren in Bar Café LOUIS-DAVIDS. Deze 15 dames werden door onze bartender de fijne kneepjes bijgebracht op het gebied van het cocktailshaken. In een 2 uur durende cocktailworkshop kon eenieder 3 cocktails leren bereiden onder professionele begeleiding. Het cocktailmenu tijdens deze cocktailworkshop bestond uit een Strawberry Martini, een Limoncello Sour en een Moscow Mule. Uiteraard werden de dames tevens bijgepraat over de laatste trends op cocktailgebied. Daarnaast werden er hapjes geserveerd door de heren van Bar Café LOUIS-DAVIDS.

Cocktailworkshop Amsterdam - Moscow Mule

Bar Café LOUIS-DAVIDS zorgt ervoor dat u niet met een lege maag aan de cocktailworkshops van Shake and Serve Amsterdam begint. U kunt genieten van heerlijke huisgemaakte hamburgers of pizza’s van de buren. Tevens voorzien de heren in een uitstekende kaart op het gebied van barfood dat goed samengaat met onze cocktails. Bar Café LOUIS-DAVIDS leent zich perfect om na de cocktailworkshop lekker te blijven borrelen.  

Mocht u interesse hebben in de cocktailworkshops van Shake and Serve Amsterdam, dan kunt u mail naar elroy@shakeandserve.nl. Wij kunnen u tevens de menukaart mailen van Bar Café LOUIS-DAVIDS. Zo kunt u vooraf aangeven of u iets wilt eten tijdens de cocktailworkshop of wellicht voor of na de cocktailworkshop. Heeft u speciale wensen op het gebied van de cocktailworkshop of de menukaart, laat het ons dan gerust weten. Het team van Bar Café LOUIS-DAVIDS & Shake and Serve Amsterdam staat altijd voor u klaar. Meer informatie over onze cocktail workshops vind u hier.

 

Deze tekst is geschreven voor Shake and Serve Amsterdam. Deze tekst is dan ook auteursrechtelijk beschermt.

 

 

 

 

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering