Cocktails op locatie

Shake and Serve Amsterdam @ Clarks event Florence

Cocktails op locatie

Cocktails op locatie bij de Pitti in Florence

De afgelopen jaren heeft Shake and Serve Amsterdam meerdere events voor Clarks mogen verzorgen. En een aantal daarvan vonden plaats in Florence, Italië. Hier vind namelijk meerdere keren per jaar een van de grootste en meest prestigieuze modebeurzen ter wereld plaats, de Pitti. Deze beurs wordt georganiseerd in het prachtige Fortezza Da Basso in het hart van Florence. Uiteraard staat deze stad bekend om haar musea, kunst en uitstekende espresso. Maar Florence is ook zeker te bestempelen als een mode stad. Tijdens de Pitti strijken alle bekende modemerken neer in deze eeuwenoude metropool. En Clarks blijft dan zeker niet achter. Dit van oorsprong Britse schoenen imperium pakt ieder jaar weer uit met een unieke stand. En het is aan Shake and Serve Amsterdam om hun gasten in de watten te leggen met stijlvolle cocktails & champagne ter plekke. 

Cocktail Catering in Europa

Met de cocktails op locatie van Shake and Serve Amsterdam bent u gegarandeerd van een stijlvolle cocktailbar. Onze cocktail catering bestaat uit een all-in concept waarin wij alles voor u verzorgen. Deze cocktailbar op locatie kunt u overal in Europa inzetten. Met onze professionele logistiek en planning leveren wij ons cocktailconcept op tijd en in stijl. Ongeacht waar u uw beurs of evenement organiseert. Zo is Shake and Serve betrokken geweest bij Gin & Tonic festivals in Engeland, Schotland en Denemarken. En hebben wij onze cocktailcatering ingezet voor Clarks in Italië en Denham in Duitsland. Ook Parijs en Madrid hebben wij mogen bezoeken met onze cocktailbars. Heeft u ook interesse in een cocktailbar op locatie? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien uw evenement zich afspeelt in buitenland! 

Vraag vrijblijvend een offerte op

Dank aan Clarks!

Shake and Serve Amsterdam is trots op haar samenwerking met Clarks en bedankt Clarks voor het gestelde vertrouwen. We houden u graag op de hoogte van onze evenementen! Kijk ook eens naar onze andere cocktail catering evenementen in onze portfolio. En laat u overtuigen van onze kwaliteiten!

Wilt u ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Bekijk ook! Cocktail barman inhuren

Bekijk ook! Cocktails op locatie

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering