Opening Greatclub Amsterdam

Shake and Serve Amsterdam @ Greatclub

Cocktails op locatie

Cocktails op locatie bij GreatclubCocktails op locatie

Op 4 april 2019 opende Greatclub haar tweede vestiging in Amsterdam. Deze prachtige boutique healthclubs bieden alles op het gebied van sport en gezondheid. Bovendien bieden ze u een hoog niveau aan wellness en ziet het interieur er piekfijn uit. Tijdens deze gezellige opening op het opkomende Cruquius Eiland, verzorgde Shake and Serve Amsterdam wederom haar cocktails op locatie. Met deze keer het verzoek om caloriearme cocktails te serveren. Dus bestond het cocktailmenu uit Espresso Martini’s en Galliano’s Apertivo’s met Fever Tree Naturally Light Tonics. En uiteraard geserveerd met bamboe rietjes. Want wij denken graag duurzaam en groen met u mee. Naast de cocktails op locatie, serveerde wij tevens prosecco. Omdat een bubbel niet mag ontbreken tijdens een feestelijke opening! Lees gerust verder over de opening van Greatclub in Amsterdam Oost.

Opening Greatclub Amsterdam

Na het succes van Greatclub in Amsterdam Zuid besloot Tim Theeuwsen dat het tijd werd voor een tweede vestiging. En zo werd Greatclub aan de Zeeburgerkade een feit. Het is een bijzonder mooie locatie geworden waar u kunt sporten met een fantastisch uitzicht. Daarnaast kunt u bij Greatclub genieten van een Finse sauna, stoomruimtes en massages. U kunt hier tevens terecht voor coaching en advies op het gebied van sportschema’s en eetschema’s. Shake and Serve Amsterdam en Greatclub zijn tevens een samenwerking aangegaan om zoveel mogelijk bartenders aan het sporten te krijgen. Dit initiatief is bedoeld om onze bartenders fit en gezond door het leven te laten gaan! Wilt u ook graag weten wat Greatclub voor u kan betekenen? Bezoek dan eens hun website.

Cocktail CateringCocktails op locatie bij uw feestelijke opening

Bent u ook opzoek naar een professionele cocktailbar op locatie? Dan bent u bij Shake and Serve Amsterdam aan het juiste adres. Vanuit Amsterdam voorzien wij heel Nederland van cocktails, met uitzondering van Limburg en Oost-Brabant. Als u uw opening van uw bedrijf graag feestelijk wilt inluiden dan zorgen wij voor de juiste cocktail catering. Met representatieve bartenders en een stijlvolle bar hoeft u nergens naar om te kijken. En daarnaast leggen wij uw gasten in de watten met de lekkerste cocktails. Shake and Serve Amsterdam verzorgt alles van A tot Z. Wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar en zijn zeer flexibel. Voor meer informatie m.b.t cocktails op locatie kunt u hier verder lezen. 

Vraag vrijblijvend een offerte op

Cocktailbar op locatie

 

 

 

 

 

Wilt u ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering