Cocktail Workshop Breda / Boek nu onze actie!

Cocktailworkshop in Breda

Boek nu jouw Cocktail workshop in het hart van Breda! Vanaf 30,- p.p. incl. btw kun je genieten van 3 heerlijke cocktails. Tijdens een 2 uur durende cocktail cursus leert een professionele bartender jou alle trucjes van het vak. Onze workshop locaties liggen op de Grote Markt van Breda en zijn daardoor goed bereikbaar. Bovendien kun je op onze locaties heerlijk blijven eten of hapjes bestellen voor tijdens de Cocktailworkshop. Daarnaast is dit stukje van Breda ideaal om na de cocktail cursus nog een drankje te gaan doen. Dus perfect voor een vrijgezellenfeest of een leuk bedrijfsuitje! Boek nu jouw cocktailworkshop in midden in het centrum van Breda. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391 Cocktail workshop Breda

Cocktail workshop Breda

Rated 5 out of 5
4 augustus 2020

Wat een leuke avond hebben we gehad! Dit is echt een aanrader; handige tips en trics over mijn favoriete drankje en leuke weetjes en verhalen! Daarnaast konden we heerlijke hapjes bestellen. Wat ik ook erg prettig vond is dat er adequaat en snel werk gereageerd toen ik vooraf nog wat vragen had via de mail. Groetjes, Chris

Chris Paassen

Waarom onze Cocktail workshops?

 • 2 uur durende Cocktail workshop met 3 heerlijke cocktails vanaf €30,- p.p. incl. btw.
 • Privé Cocktail workshops vanaf 10 personen mogelijk
 • Open Cocktail workshops vanaf 1 persoon mogelijk
 • Mocktails mogelijk
 • Gin & Tonic workshop mogelijk
 • Last Minute boekingen mogelijk
 • Snelle reactie op aanvragen
 • Boekingen op vrijwel iedere datum mogelijk
 • Leuke & professionele bartenders
 • Biologische en Fairtrade ingrediënten
 • Geen plastic rietjes 
 • Locaties door heel Nederland
 • Cocktail workshop thuis mogelijk
 • Cadeaubonnen mogelijk

Cocktail workshop bij Zeezicht in Breda

De cocktail workshops van Shake and Serve Amsterdam geven wij ondermeer bij restaurant Zeezicht. Dit gezellige restaurant ligt midden in het centrum van Breda. Hier verzorgen wij een 2 uur durende cocktail workshop met 3 heerlijke cocktails. Bovendien zijn er altijd mocktails aanwezig voor diegene die liever geen alcohol drinken. Restaurant Zeezicht ligt op de Grote Markt en daardoor is het maximaal 10 minuten lopen van het centraal station van Breda. Ideaal voor een bedrijfsuitje of een gezellige vrijgezellenfeest. Uiteraard ben je altijd welkom om bij Zeezicht te blijven eten. En kun je altijd hapjes bestellen voor tijdens de cocktail workshop. Daarnaast kun je er gezellige blijven borrelen. Want zij hebben meer dan 30 bieren op tap. Wil jij graag een cocktail workshop boeken in Breda? Vraag dan hieronder meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan. Hier kun je tevens alle mogelijkheden vinden voor diner en hapjes. Belangrijk: je kunt de workshop van Shake and Serve boeken via onderstaande link. Je kunt de workshop niet bij de locatie boeken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Cocktailworkshop Breda

Cocktailworkshop bij Sam Sam in Breda

Naast restaurant Zeezicht geven wij onze cocktailworkshops ook bij Sam Sam. Dit gezellige café op de Grote Markt van Breda is de ideale locatie voor onze cocktailworkshop. Je kunt deze cocktailworkshop boeken bij Shake and Serve Amsterdam. Hier kun je tevens meteen reserveren voor diner en/of hapjes erbij bestellen. Zo hoef je niks meer te regelen op de dag zelf. De cocktailworkshop duurt 2 uur en bestaat uit 3 cocktails. De prijs begint vanaf € 30, p.p. incl. btw. Wij zorgen voor een leuke bartender die jullie goede uitleg geeft maar het ook luchtig en gezellig houdt. Perfect voor een vrijgezellenfeest of teamuitje. De cocktailworkshops in Breda zijn vrijwel altijd te boeken. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om deze bij jullie thuis te organiseren. Wil je de mogelijkheden voor een cocktailworkshop in Breda bekijken? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan via onderstaande link. Tot snel! Belangrijk: je kunt de workshop van Shake and Serve boeken via onderstaande link. Je kunt de workshop niet bij de locatie boeken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Cocktail workshop Breda

 

Cocktailworkshop bij ’t Hart van Breda

Naast Zeezicht en Sam Sam hebben wij nog een gezellige locatie op de Grote Markt van Breda. Bij ’t Hart van Breda bieden wij de mogelijkheid aan om een 2 uur durende workshop te volgen met 3 heerlijke cocktails vanaf € 30,00 p.p. incl. btw. De cocktailworkshop wordt verzorgd door een leuke, professionele bartender van Shake and Serve Amsterdam. Uiteraard zijn er ook mocktails aanwezig voor diegene die liever geen alcohol drinken. Bovendien kun je ook bij ’t Hart van Breda heerlijk eten en hapjes bestellen voor tijdens de cocktailworkshop. De cocktailworkshops zijn zowel gezellig als leerzaam. De bartender legt leuke feitjes en weetjes uit en behandeld 3 recepturen voor 3 heerlijke cocktails. De cocktails mag je natuurlijk zelf opdrinken! Ben je opzoek naar een leuke, leerzame cocktailworkshop in het centrum van Breda? Vraag hieronder dan een gratis en vrijblijvende offerte aan. Belangrijk: je kunt de workshop van Shake and Serve boeken via onderstaande link. Je kunt de workshop niet bij de locatie boeken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Cocktailworkshop Breda

Cocktail Cursus in centrum Breda

De cocktailworkshops in Breda worden aangeboden daar Shake and Serve Amsterdam. Wij hebben reeds 15 jaar ervaring met het geven van cocktailworkshops en cursussen door heel Nederland. Wij bieden tevens de mogelijkheid om een cocktailworkshop te verzorgen bij jouw thuis in Breda. Wij nemen dan alles mee voor een succesvolle cocktail cursus aan huis. Wij bieden tevens de mogelijkheid om mocktails te maken. Zodat iedereen kan mee doen aan de workshop! Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk mee te denken aan het milieu. Zo gebruiken wij alleen biologische fairtrade producten. Daarnaast gebruiken wij geen plastic rietjes! Benieuwd naar de mogelijkheden voor een cocktail workshop in Breda? Neem dan contact met ons op. Want u kunt bij ons terecht in het centrum van Breda, maar wij komen ook graag naar jou thuis! Onze cocktailworkshops zijn te boeken vanaf 10 personen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Workshops vanaf 2 personen

Wist je dat wij tevens Cocktailworkshops aanbieden vanaf 2 personen? Je kunt dan bij ons terecht in Amsterdam en Utrecht! Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij Tivoli Vredenburg in Utrecht. Hier geven wij zogenaamde open workshops. Deze cocktail en gin & tonic workshops zijn te boeken vanaf 2 personen. Ideaal als je met bijvoorbeeld met 3 of 4 vrienden of collega’s iets leuks wilt gaan doen. Deze cocktailworkshops en gin & tonic workshops duren tevens 2 uur en bestaan uit 3 cocktails of gin & tonics. Je kunt de data voor deze workshops hieronder terugvinden. Hier kun je tevens de kaartjes kopen!

Boek nu een Open Cocktailworkshop

Wil je ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Bekijk ook! Cocktail workshops in Amsterdam

Bekijk ook! Cocktail workshops in Utrecht

Bekijk ook! Cocktail workshops in Rotterdam

Bekijk ook! Cocktail workshops in Den Haag

Bekijk ook! Cocktail workshops in Haarlem

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering