Cocktail Workshop Breda / Boek nu onze actie!

Cocktailworkshop in Breda

Boek nu jouw Cocktail workshop in het hart van Breda! Vanaf 30,- p.p. incl. btw kun je genieten van 3 heerlijke cocktails. Tijdens een 2 uur durende cocktail cursus leert een professionele bartender jou alle trucjes van het vak. Onze workshop locaties liggen op de Grote Markt van Breda en zijn daardoor goed bereikbaar. Bovendien kun je op onze locaties heerlijk blijven eten of hapjes bestellen voor tijdens de Cocktailworkshop. Daarnaast is dit stukje van Breda ideaal om na de cocktail cursus nog een drankje te gaan doen. Dus perfect voor een vrijgezellenfeest of een leuk bedrijfsuitje! Boek nu jouw cocktailworkshop in midden in het centrum van Breda. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391 Cocktail workshop Breda

Cocktail workshop Breda

Rated 5 out of 5
4 augustus 2020

Wat een leuke avond hebben we gehad! Dit is echt een aanrader; handige tips en trics over mijn favoriete drankje en leuke weetjes en verhalen! Daarnaast konden we heerlijke hapjes bestellen. Wat ik ook erg prettig vond is dat er adequaat en snel werk gereageerd toen ik vooraf nog wat vragen had via de mail. Groetjes, Chris

Chris Paassen

Waarom onze Cocktail workshops?

 • 2 uur durende Cocktail workshop met 3 heerlijke cocktails vanaf €30,- p.p. incl. btw.
 • Privé Cocktail workshops vanaf 10 personen mogelijk
 • Open Cocktail workshops vanaf 1 persoon mogelijk
 • Mocktails mogelijk
 • Gin & Tonic workshop mogelijk
 • Last Minute boekingen mogelijk
 • Snelle reactie op aanvragen
 • Boekingen op vrijwel iedere datum mogelijk
 • Leuke & professionele bartenders
 • Biologische en Fairtrade ingrediënten
 • Geen plastic rietjes 
 • Locaties door heel Nederland
 • Cocktail workshop thuis mogelijk
 • Cadeaubonnen mogelijk

 

Cocktail workshop bij Restaurant & Bar Old Dutch in Breda

Op zoek naar een leuke cocktail workshop voor een vrijgezellenfeest of teamuitje? Kom dan onze cocktail workshop volgen bij Old Dutch in Breda. Deze locatie is namelijk perfect voor een gezellig vrijgezellenfeest of een uniek teamuitje. Want je kunt hier naast de cocktail workshop ook heerlijk blijven eten en borrelen. Bovendien ligt Old Dutch op de Grote Markt van Breda en dus midden in het centrum. De cocktail workshop wordt verzorgd door Shake and Serve Amsterdam. Tijdens de 2 uur durende cursus leer je per persoon 3 verschillende cocktails te maken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er mocktails aanwezig zijn voor diegene die liever geen alcohol drinken. Je kunt de cocktail workshop al boeken vanaf € 30,- p.p. incl. btw. Je kunt bij ons ook meteen reserveren voor diner of een borrel. Vraag hieronder een gratis en vrijblijvende offerte aan en wij helpen je snel verder. Belangrijk: je kunt de workshop van Shake and Serve boeken via onderstaande link. Je kunt de workshop niet bij de locatie boeken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Cocktailworkshop bij Gastrobar De Markt in Breda

Kom genieten van een cocktailworkshop bij deze gezellige locatie in het centrum van Breda. Bij De Markt bieden wij de mogelijkheid aan om een 2 uur durende workshop te volgen met 3 heerlijke cocktails vanaf € 30,00 p.p. incl. btw. De cocktailworkshop wordt verzorgd door een leuke, professionele bartender van Shake and Serve Amsterdam. Uiteraard zijn er ook mocktails aanwezig voor diegene die liever geen alcohol drinken. Bovendien kun je ook bij De Markt heerlijk eten en hapjes bestellen voor tijdens de cocktailworkshop. De cocktailworkshops zijn zowel gezellig als leerzaam. De bartender legt leuke feitjes en weetjes uit en behandeld 3 recepturen voor 3 heerlijke cocktails. De cocktails mag je natuurlijk zelf opdrinken! Ben je opzoek naar een leuke, leerzame cocktailworkshop in het centrum van Breda? Vraag hieronder dan een gratis en vrijblijvende offerte aan. Belangrijk: je kunt de workshop van Shake and Serve boeken via onderstaande link. Je kunt de workshop niet bij de locatie boeken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Cocktailworkshop Breda

Cocktail Cursus in centrum Breda

De cocktailworkshops in Breda worden aangeboden daar Shake and Serve Amsterdam. Wij hebben reeds 15 jaar ervaring met het geven van cocktailworkshops en cursussen door heel Nederland. Wij bieden tevens de mogelijkheid om een cocktailworkshop te verzorgen bij jouw thuis in Breda. Wij nemen dan alles mee voor een succesvolle cocktail cursus aan huis. Wij bieden tevens de mogelijkheid om mocktails te maken. Zodat iedereen kan mee doen aan de workshop! Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk mee te denken aan het milieu. Zo gebruiken wij alleen biologische fairtrade producten. Daarnaast gebruiken wij geen plastic rietjes! Benieuwd naar de mogelijkheden voor een cocktail workshop in Breda? Neem dan contact met ons op. Want u kunt bij ons terecht in het centrum van Breda, maar wij komen ook graag naar jou thuis! Onze cocktailworkshops zijn te boeken vanaf 10 personen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Workshops vanaf 2 personen

Wist je dat wij tevens Cocktailworkshops aanbieden vanaf 2 personen? Je kunt dan bij ons terecht in Amsterdam en Utrecht! Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij Tivoli Vredenburg in Utrecht. Hier geven wij zogenaamde open workshops. Deze cocktail en gin & tonic workshops zijn te boeken vanaf 2 personen. Ideaal als je met bijvoorbeeld met 3 of 4 vrienden of collega’s iets leuks wilt gaan doen. Deze cocktailworkshops en gin & tonic workshops duren tevens 2 uur en bestaan uit 3 cocktails of gin & tonics. Je kunt de data voor deze workshops hieronder terugvinden. Hier kun je tevens de kaartjes kopen!

Boek nu een Open Cocktailworkshop

Wil je ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Bekijk ook! Cocktail workshops in Amsterdam

Bekijk ook! Cocktail workshops in Utrecht

Bekijk ook! Cocktail workshops in Rotterdam

Bekijk ook! Cocktail workshops in Den Haag

Bekijk ook! Cocktail workshops in Haarlem

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering