Cocktail workshop Den Bosch / Boek nu onze actie!

Cocktailworkshop Den Bosch

Boek nu jouw Cocktailworkshop in de binnenstad van Den Bosch! Tijdens een 2 uur durende Cocktailworkshop leer je 3 heerlijke cocktails maken voor maar € 30,- p.p. incl. btw.  Ideaal voor een leuk vrijgezellenfeest of een gezellig bedrijfsuitje. Bovendien ligt onze locatie voor de workshops midden in de binnenstad van Den Bosch. Goed bereikbaar en perfect als je erna nog gezellig een hapje wilt gaan eten of een drankje wilt gaan doen. Uiteraard biedt onze workshop locatie tevens de mogelijkheid om te dineren. Je kunt met grote en kleine groepen bij ons terecht. En wij zijn bijna altijd te boeken! Onze bartenders zorgen ervoor dat jullie een professionele cocktailworkshop kunnen volgen. Met een goede balans tussen uitleg en lekker cocktails maken. De cocktail workshops in Den Bosch worden verzorgd door Shake and Serve Amsterdam. Heb je interesse in een leuke cocktailworkshop? Boek dan nu!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Cocktailworkshop Den Bosch

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Waarom onze Cocktail workshops?

 • 2 uur durende Cocktail workshop met 3 heerlijke cocktails voor maar € 30,- p.p. incl. btw.
 • Privé Cocktail workshops vanaf 10 personen mogelijk
 • Open Cocktail workshops vanaf 1 persoon mogelijk
 • Mocktails mogelijk
 • Gin & Tonic workshop mogelijk
 • Last Minute boekingen mogelijk
 • Snelle reactie op aanvragen
 • Boekingen op iedere datum mogelijk
 • Covid-19 proof
 • Leuke & professionele bartenders
 • Biologische en Fairtrade ingrediënten
 • Geen plastic rietjes 
 • Locaties door heel Nederland
 • Cocktail workshop thuis mogelijk
 • Cadeaubonnen mogelijk

Cocktailworkshop centrum ‘s-Hertogenbosch

Shake and Serve Amsterdam heeft reeds 15 jaar ervaring met het verzorgen van Cocktailworkshops. Zo geven wij deze cocktailcursussen door heel Nederland. En komen wij ook bij jullie thuis een workshop verzorgen. Woon je in Den Bosch en wil je graag een cocktailworkshop op jouw eigen locatie? Mail of bel ons dan gerust. Wij nemen dan een barretje, glaswerk, cocktails en een leuke bartender mee. Zo maken wij van jullie avond een succes met de lekkerste cocktails. Naast onze cocktail workshops kun je ook een Gin & Tonic workshop boeken. Onze bartenders vertellen dan alles over de nieuwste Gin merken en de lekkerste recepturen. Ook deze workshops duren 2 uur en bestaan uit 3 Gin & Tonics. Al onze workshops zijn te boeken vanaf 10 personen. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktailworkshop vanaf 2 personen.

Al onze cocktailworkshops in Den Bosch geven wij vanaf 10 personen. Dit zijn de zogenaamde privé workshops. Maar wij geven ook workshops vanaf 2 personen. Ideaal als je gezellig iets wilt gaan doen met je partner. Of wellicht met 3 of 4 vrienden. Deze zogenaamde Open Workshops geven wij in Amsterdam en Utrecht. Bijvoorbeeld bij Pong House of Ping in Amsterdam West. Of bij Tivoli Vredenburg in Utrecht centrum. Deze workshops zijn perfect om aan iemand cadeau te geven en te combineren met een dagje Amsterdam of Utrecht. Je kunt de data voor deze cocktailworkshops hieronder terugvinden. Hier kun je tevens de kaartjes kopen. Wil je toch liever een privé cocktailworkshop in Den Bosch? Mail of bel ons dan gerust!

Boek nu een Open Cocktailworkshop

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Wil je ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Bekijk ook! Cocktail workshops in Breda

Bekijk ook! Cocktail workshops in Amsterdam

Bekijk ook! Cocktail workshops in Utrecht

Bekijk ook! Cocktail workshops in Rotterdam

Bekijk ook! Cocktail workshops in Den Haag

Bekijk ook! Cocktail workshops in Haarlem

OFFERTE AANVRAGEN