Cocktail workshop Groningen / Boek nu onze actie!

Cocktail workshop Groningen

Boek nu jouw Cocktailworkshop in Groningen! Vanaf € 30,- p.p. incl. btw geniet je van 3 heerlijke cocktails. Bovendien duurt de workshop 2 uur en kun je deze in het centrum van Groningen volgen. Ideaal voor een gezellig vrijgezellenfeest of een leuke activiteit met je dispuut. Onze professionele bartender zorgen voor een goede balans tussen uitleg en cocktails shake. Zo leggen ze wat uit over de geschiedenis van de cocktails, de recepturen en de ingrediënten. Uiteraard mag je de cocktails zelf shake. De eerste cocktail is een welkomst cocktail en andere 2 cocktails shake je met jouw vrienden of collega’s. Drinken sommige liever non alcoholische cocktails? Wij verzorgen ook mocktails tijdens onze cocktailworkshops in Groningen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een cocktailworkshop in Groningen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan! Wij verzorgen de cocktailworkshops op iedere gewenste datum. Bovendien verzorgen wij ook Cocktail workshops op jouw eigen locatie in Groningen!

Vraag een offerte vrijblijvende  aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Cocktailworkshop Groningen

Waarom onze Cocktail workshops?

 • 2 uur durende Cocktail workshop met 3 heerlijke cocktails vanaf € 30,- p.p. incl. btw.
 • Privé Cocktail workshops vanaf 10 personen mogelijk
 • Open Cocktail workshops vanaf 1 persoon mogelijk
 • Mocktails mogelijk
 • Gin & Tonic workshop mogelijk
 • Last Minute boekingen mogelijk
 • Snelle reactie op aanvragen
 • Boekingen op iedere datum mogelijk
 • Covid-19 proof
 • Leuke & professionele bartenders
 • Biologische en Fairtrade ingrediënten
 • Geen plastic rietjes 
 • Locaties door heel Nederland
 • Cocktail workshop thuis mogelijk
 • Cadeaubonnen mogelijk

Cocktail cursus in Groningen

Wij bieden de mogelijkheid om jouw cocktail cursus in Groningen te boeken bij jou thuis of bij jouw bedrijf! Wij nemen dan alles voor je mee. Een cocktailbar, glaswerk, een leuke bartender en alles voor de perfecte cocktail. De cocktail workshops in Groningen worden verzorgd door Shake and Serve Amsterdam. Wij hebben reeds 15 jaar ervaring met cocktail workshops en cocktailcatering. En wij verzorgen dit door heel Nederland. Bovendien zijn wij heel erg flexibel en denken we graag met je mee. Zo kun je ons bijvoorbeeld op iedere datum boeken! Ideaal voor wanneer je een bedrijfsuitje in Groningen wilt organiseren. Daarnaast is onze workshop locatie gelegen in het centrum van Groningen. Waardoor wij makkelijk te bereiken zijn. En je kunt op deze locatie met zowel grote als kleine groepen terecht voor een Cocktail workshop. Boek nu onze Cocktail workshop in hart van Groningen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Cocktailworkshop vanaf 2 personen

Onze privé cocktailworkshops in Groningen zijn te boeken vanaf 10 personen. Maar in meerdere steden in Nederland kun je al deelnemen vanaf 2 personen. Zo kun je in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht terecht voor een Open cocktailworkshop. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij Tivoli Vredenburg. Hier kun je deelnemen als je bijvoorbeeld met een groepje van 5 of 6 personen een cocktail workshop wilt volgen. Of gewoon gezellig met z’n tweeën! Deze workshops duren 2 uur en bestaan uit 3 cocktails. Wil je graag de verschillende locaties en data opzoeken? Dat kan via onderstaande link. Hier kun je tevens direct kaartjes kopen!

Boek nu een Open Cocktailworkshop

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Wil je ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Bekijk ook! Cocktail workshops in Rotterdam

Bekijk ook! Cocktail workshops in Den Haag

Bekijk ook! Cocktail workshops in Breda

Bekijk ook! Cocktail workshops in Amsterdam

Bekijk ook! Cocktail workshops in Utrecht

Bekijk ook! Cocktail workshops in Haarlem

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering