Cocktail workshop in Arnhem / Boek nu onze actie

Cocktail workshop in Arnhem

Geniet van 3 heerlijke cocktails tijdens een 2 uur durende Cocktail workshop in Arnhem. Je leert alle fijne kneepjes van het cocktailvak onder professionele begeleiding van onze leuke bartenders. Ideaal voor een leuk vrijgezellenfeestje of een ontspannen bedrijfsuitje. Bovendien kosten onze Cocktail workshops in Arnhem maar € 30,- p.p. incl. btw. Uiteraard kun je de cocktail cursus boeken op locaties in het centrum van Arnhem. Dus goed bereikbaar en praktisch wanneer je nog andere activiteiten gepland hebt. Daarnaast lenen onze workshop locaties zich perfect voor een goed diner na de Cocktail workshop. En je kunt heerlijke hapjes bestellen voor tijdens de Cocktail workshop. Je kunt een privé workshop boeken vanaf 10 personen. Maar je in sommige steden kun je ook al deelnemen vanaf 2 personen. Daar kun je hieronder meer info over terugvinden. Boek nu jouw Cocktail workshop in Arnhem en vraag vrijblijvend een offerte op!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Cocktail workshop Arnhem

Waarom onze Cocktail workshops?

 • 2 uur durende Cocktail workshop met 3 heerlijke cocktails voor maar € 30,- p.p. incl. btw.
 • Privé Cocktail workshops vanaf 10 personen mogelijk
 • Open Cocktail workshops vanaf 1 persoon mogelijk
 • Mocktails mogelijk
 • Gin & Tonic workshop mogelijk
 • Last Minute boekingen mogelijk
 • Snelle reactie op aanvragen
 • Boekingen op iedere datum mogelijk
 • Covid-19 proof
 • Leuke & professionele bartenders
 • Biologische en Fairtrade ingrediënten
 • Geen plastic rietjes 
 • Locaties door heel Nederland
 • Cocktail workshop thuis mogelijk
 • Cadeaubonnen mogelijk

Cocktail Cursus in centrum Arnhem

Boek nu jouw Cocktail cursus in het hartje van Arnhem. Deze cursus bevat zowel leuke cocktail feitjes als smaakvolle cocktails. Wij zorgen voor de ideale balans tussen gezellig cocktails drinken en uitleg. Uiteraard zorgen wij tevens voor mocktails voor diegene die liever geen alcohol drinken. En wij bieden de mogelijkheid om iets extra’s te organiseren voor de aanstaande bruid of jouw collega die het team gaat verlaten! Je kunt dan denken aan een leuke cocktailset of een kadobon voor een van onze workshops. Uiteraard is het ook mogelijk om een teambuilding element toe te voegen aan de Cocktail cursus. Wist je dat je naast Cocktail workshops in Arnhem ook Gin & Tonic workshops kunt volgen? Lees hieronder meer! Wil je graag meer informatie over Cocktail workshops in Arnhem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week voor jullie klaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Cocktail workshop vanaf 2 personen

In Arnhem kun je een Privé workshop boeken vanaf 10 personen. Maar je kunt in enkele steden ook terecht vanaf 2 personen. Deze zogenaamde Open Cocktail workshops geven wij in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Hartstikke leuk als je met 5 of 6 vriendinnen een Cocktail workshop wilt doen. Bovendien kun je deze Open Cocktail workshops kado geven met onze kadobonnen! Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om een Open Gin & Tonic workshop te volgen. Je kunt alle data terug vinden via onderstaande link. Hier kun je tevens kaartjes kopen voor de workshops. 

Boek nu een Open Cocktailworkshop

Gin & Tonic workshops in Arnhem

Wist je dat je ook Gin & Tonic workshops kunt volgen in Arnhem? Met de lekkerste tonics en botanische kruiden leer je de beste Gin Tonics maken. Uiteraard kun je genieten van echte kwaliteit gin uit binnen en buitenland. Want wist je dat gin afstamt van onze eigen jenever? Je leert alles over de geschiedenis van gin en wat gin zo uniek maakt. Ook deze workshops duren 2 uur en bestaan uit 3 heerlijke Gin Tonics. Je kunt ze volgen in de binnenstad van Arnhem en zijn 7 dagen in de week te boeken. Boek nu jouw Gin & Tonic workshop in Arnhem!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Wil je ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Bekijk ook! Cocktail workshops in Breda

Bekijk ook! Cocktail workshops in Den Bosch

Bekijk ook! Cocktail workshops in Amsterdam

Bekijk ook! Cocktail workshops in Utrecht

Bekijk ook! Cocktail workshops in Rotterdam

Bekijk ook! Cocktail workshops in Den Haag

Bekijk ook! Cocktail workshops in Haarlem

 

OFFERTE AANVRAGEN