Cocktail Workshop Nijmegen / Boek nu onze actie

Cocktail workshop in Nijmegen

Boek nu jouw Cocktail workshop in Nijmegen. Deze 2 uur durende Cocktail workshop bestaat uit 3 heerlijke cocktails. Je kunt de cocktailworkshop in Nijmegen al boeken vanaf € 30,- p.p. incl. btw. Wij geven de workshop op locaties in het centrum van Nijmegen. Zo kun je bijvoorbeeld terecht op de Grote Markt van Nijmegen. Perfect bereikbaar en gezellig om daarna nog een hapje of drankje te gaan doen. Uiteraard ben je welkom om ook op onze workshop locatie te blijven dineren. Bovendien kun je hun heerlijke hapjes bestellen voor tijdens de Cocktail workshop. Onze Cocktail workshops in Nijmegen kun je boeken vanaf 10 personen. Maar in sommige steden kun je ook al terecht vanaf 2 personen. Lees daarover hieronder meer! Wil je graag een Cocktail workshop boeken voor jouw vrijgezellenfeestje in Nijmegen? Neem dan direct contact met ons op. Daarnaast zijn onze Cocktail workshops ideaal voor een bedrijfsuitje in Nijmegen. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Cocktail workshop Nijmegen

Waarom onze Cocktail workshops?

 • 2 uur durende Cocktail workshop met 3 heerlijke cocktails vanaf € 30,- p.p. incl. btw.
 • Privé Cocktail workshops vanaf 10 personen mogelijk
 • Open Cocktail workshops vanaf 1 persoon mogelijk
 • Mocktails mogelijk
 • Gin & Tonic workshop mogelijk
 • Last Minute boekingen mogelijk
 • Snelle reactie op aanvragen
 • Boekingen op vrijwel iedere datum mogelijk
 • Covid-19 proof
 • Leuke & professionele bartenders
 • Biologische en Fairtrade ingrediënten
 • Geen plastic rietjes 
 • Locaties door heel Nederland
 • Cocktail workshop thuis mogelijk
 • Cadeaubonnen mogelijk

Cocktailworkshop in het centrum van Nijmegen

Shake and Serve Amsterdam verzorgd ook cocktailworkshops in het centrum van Nijmegen. Deze 2 uur durende cocktail cursus is een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest of teamuitje. Je leert 3 heerlijke cocktails maken die op dit moment populair zijn. Uiteraard drink je ze alle 3 zelf op en zijn er ook mocktails voor diegene die liever geen alcohol drinken. Wij geven onze cocktailworkshop bij Boules and Bites in Nijmegen. Hier kun je tevens Jeu de Boules spelen en lekker blijven eten. Ook kun je snacks bestellen tijdens de workshop. Op deze manier kun je meerdere activiteiten plannen op dezelfde locatie. Boules and Bites ligt in het centrum van Nijmegen en bied de mogelijkheid om voor de deur te parkeren. Bovendien kun je hier met zowel kleine als grote groepen terecht. Benieuw naar de mogelijkheden? Vraag dan hieronder een gratis en vrijblijvende offerte aan. Belangrijk: je kunt de workshop van Shake and Serve boeken via onderstaande link. Je kunt de workshop niet bij de locatie boeken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Cocktailworkshop Nijmegen

Cocktails shake in Nijmegen

Leer nu alle ins and outs van het cocktailvak! In een 2 uur durende Cocktail workshop leer je hoe je 3 heerlijke cocktails maakt. Uiteraard onder begeleiding van een professionele bartender. Hij neemt je mee naar de geschiedenis van de cocktail, de lekkerste cocktail recepturen en legt alles uit over de Cocktail tools. Bovendien zorgt hij voor een perfecte balans tussen uitleg en gezellig cocktails shake met ze allen. Want onze Cocktail workshops in Nijmegen staan voor gezelligheid en leuke cocktail feitjes. Daarnaast houden wij van Shake and Serve Amsterdam zo veel mogelijk rekening met het milieu. Zo gebruiken wij geen plastic rietjes en zijn al onze ingrediënten biologisch & fairtrade. Ook houden wij rekening met diegene die liever geen alcohol drinken. Zo kun je bij ons ook mocktails bestellen tijdens jouw Cocktail workshop in Nijmegen. Wil je graag meer weten over Cocktail workshops in Nijmegen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail workshop vanaf 2 personen

Wist je dat je in sommige steden in Nederland ook een Open Cocktail workshop kunt boeken. Shake and Serve Amsterdam biedt deze Cocktail workshops aan in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam. Zo kun je ook cocktails leren maken als je maar met 5 of 6 personen bent. Deze Open Cocktail workshops kun je iedere week volgen en je kunt de data terugvinden via onderstaande link. Hier kun je tevens kaartjes kopen voor jouw favoriete workshop. Want wij bieden ook Open Gin & Tonic workshops aan! Kom gezellig met 3 of 4 man genieten van de lekkerste cocktails! Wist je dat je onze Open cocktailworkshop ook kado kunt doen met een kadobon?

Boek nu een Open Cocktailworkshop

Gin & Tonic workshop in Nijmegen

Naast de Cocktail workshops in Nijmegen bieden wij ook Gin & Tonic workshops aan. Ook deze workshops duren 2 uur en bestaan uit 3 trendy Gin & Tonics. De prijs begint bij € 25,- p.p. excl. btw. Bovendien kun je onze Gin & Tonic workshops volgen in de binnenstad van Nijmegen. Net om de hoek van de Stevenskerk. Onze leuke bartenders vertellen je van alles over botanische kruiden en welke tonics je nu eigenlijk moet gebruiken. Bovendien verteld hij alles over de geschiedenis van gin en de nieuwste gin merken. De Gin Tonic workshops in Nijmegen zijn ideaal als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. De perfecte combinatie tussen fun en leuke gin feitjes. Je kunt de Gin & Tonic workshops boeken vanaf 10 personen op iedere gewenste dag van het jaar! Vraag nu vrijblijvend een offerte op voor jou Gin workshop in Nijmegen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Bekijk ook! Cocktail workshops in Breda

Bekijk ook! Cocktail workshops in Den Bosch

Bekijk ook! Cocktail workshops in Amsterdam

Bekijk ook! Cocktail workshops in Utrecht

Bekijk ook! Cocktail workshops in Rotterdam

Bekijk ook! Cocktail workshops in Den Haag

Bekijk ook! Cocktail workshops in Haarlem

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering