Cocktail workshop Rotterdam / Boek nu onze actie

Cocktail Workshop Rotterdam

Boek nu jouw cocktail workshop in het Centrum van Rotterdam. Want onze cocktail workshop in het hartje van Rotterdam kost maar € 25,- p.p. excl. btw. Bovendien leer je in 2 uur tijd 3 heerlijke cocktails maken. Perfect voor een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest. En geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Daarnaast zijn onze workshop locaties in Rotterdam perfect voor een gezellig diner. En je kunt er uiteraard hapjes bestellen voor tijdens jullie cocktail workshop. De cocktail workshops in Rotterdam vinden plaats onder professionele begeleiding van onze bartenders. Met 15 jaar ervaring garanderen wij een cocktail cursus met veel plezier. En natuurlijk leren wij jullie cocktails maken op basis van de allerlaatste cocktailtrends. Lees hieronder verder waar in Rotterdam je terecht kunt voor onze cocktail workshops. Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! 

Vraag een offerte op

Cocktail workshop Rotterdam

Cocktail workshop in het Centrum van Rotterdam

De cocktail workshops in Rotterdam kun je boeken in het centrum van Rotterdam. Deze gezellige locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer maar ook met de auto. Geniet van een heerlijk terras en de gastvrijheid van onze bartenders. De cocktail cursus in Rotterdam is dé manier om samen met vrienden cocktails te leren maken. En natuurlijk met je collega’s. Want onze cocktail workshops zijn de ideale mix tussen plezier en teambuilding. Onze bartenders leggen alles uit over jouw favoriete cocktails. En alhoewel we een heerlijk cocktailmenu voor jullie hebben, kunnen jullie ook zelf jullie cocktails uitkiezen. Bovendien werken we graag met lokale producten. Zoals bijvoorbeeld Premium Dutch Vodka. De vodka uit Rotterdam! Zo geven wij onze cocktail workshops een echt Rotterdams tintje. Boek nu jouw cocktail workshop in Rotterdam!

Vraag een offerte op

Cocktail Cursus bij Café Restaurant Floor

Voor onze cocktail cursus in Rotterdam kun je terecht bij Café Restaurant Floor. Deze unieke locatie biedt zelfs de mogelijkheid om de cocktail workshop in de binnentuin te volgen. Perfect voor in de lente en de zomer! Bovendien is  café restaurant Floor gelegen aan het Schouwburgplein. Hét culturele hart van de stad Rotterdam. Jullie kunnen hier met zowel kleine als grote groepen terecht. En Café Restaurant Floor biedt betaalbare mogelijkheden voor een diner. Daarnaast bieden zij diverse snacks en hapjes aan voor tijdens de cocktail cursus. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie op over onze cocktail workshops in Rotterdam.

Vraag een offerte op

Wil je ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Bekijk ook! Cocktail workshops in Amsterdam

Bekijk ook! Cocktail workshops in Den Haag

Bekijk ook! Cocktail workshops in Utrecht

Bekijk ook! Cocktail workshops in Haarlem

OFFERTE AANVRAGEN