Cocktail workshop Utrecht v.a. 2 personen

Cocktail workshop vanaf 2 personen in Utrecht!

Boek nu een gezellige Open Cocktail workshop vanaf 2 personen in hartje Utrecht! Shake and Serve Amsterdam biedt deze mogelijkheid aan bij Restaurant Danel in Tivoli Vredenburg. Zo kun je ook een cocktailcursus volgen met een groepje van 3 of 4 personen. En op die manier zit je niet vast aan een minimum aantal deelnemers. De cocktailworkshop duurt 2 uur en bestaat uit 3 heerlijke cocktails. Uiteraard onder begeleiding van een goed uitziende en professionele bartender. De tickets kosten € 31,- p.p. incl. btw. Het ideale cadeau voor een verjaardag! Daarnaast biedt Restaurant Danel de mogelijkheid voor een romantisch diner. Ook kun je heerlijke hapjes bestellen voor tijdens de workshop. Bovendien ligt Restaurant Danel in Tivoli Vredenburg en daarmee maar op steenworp afstand van Utrecht Centraal! Bekijk nu op welke data je een Open Cocktail Workshop in het centrum van Utrecht kunt boeken.

Boek nu een Open CocktailworkshopCocktailworkshop 2 personen Utrecht

 

Cocktail workshop met 6+ personen ?

De Open Cocktail workshops in Utrecht vinden plaats op bepaalde data. Zit jouw datum er niet tussen? Dan kun je ons een datum voorstel doen als je met 6 personen of meer wilt boeken. Dan kijken wij samen met jullie naar de mogelijkheden. Wellicht kunnen wij dan een Open workshop starten op jullie gewenste datum. Ideaal wanneer je een vrijgezellenfeestje aan het organiseren bent! Bovendien kun je vanaf 10 personen een Privéworkshop boeken. Deze cocktail workshops worden dan alleen gegeven aan jullie groep en er zijn geen andere deelnemers bij aanwezig. Een privéworkshop kun je boeken op iedere gewenste datum. Wil je graag een privéworkshop boeken of wil je een datum aangeven voor een Open Cocktail workshop? Neem dan contact met ons op!

Vraag een offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Gin & Tonic workshop voor 2 personen in Utrecht

Wist je dat je ook een Gin & Tonic workshop kunt boeken voor 2 personen in Utrecht? Ook deze workshops duren 2 uur en bestaan uit 3 heerlijke Gin & Tonics. Deze Open Gin & Tonic workshops kosten € 31,- p.p. incl. btw. Je leert dan alles over de geschiedenis Gin en over de beste Gin & Tonic recepturen. Je kunt deze Gin & Tonic workshop dus boeken voor kleine groepjes of als je gewoon met ze tweeën wilt komen. En natuurlijk kun je tijdens deze workshop heerlijke hapjes bestellen voor bij de Gin & Tonics. De Open Gin & Tonic workshops worden ook gegeven bij Restaurant Danel te Utrecht. Restaurant Danel is gevestigd aan de Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht. Wil je graag tickets boeken voor een Open Gin & Tonic workshop? Boek dan nu jouw kaartjes en verras jouw vrienden of collega’s!

Boek nu een Open Gin & Tonic workshop

Wilt je ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Bekijk ook! Cocktail workshops in Amsterdam

Bekijk ook! Cocktail workshops in Rotterdam

Bekijk ook! Cocktail workshops in Den Haag

Bekijk ook! Cocktail workshops in Haarlem

 

 

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering